Evenementen

VRA beschikt sinds 1994 als een van de weinige clubs op het Europese vasteland over een professioneel onderhouden graswicket (10 pitches), dat zijn kwaliteit in de loop der jaren ruimschoots bewezen heeft. Mede daardoor is VRA geregeld thuisbasis geweest voor internationale topwedstrijden, zoals bijvoorbeeld:

1999 - World Cup wedstrijd: Zuid-Afrika vs Kenia.

2004 - Videocon Cup: een driedaags drielandentoernooi tussen Australië, India en Pakistan met tienduizenden supporters.

2006 – Twee ODI-interlands: Nederland vs Sri Lanka.

ODI World record - Sri Lanka 2004

Op de eerste dag werd het wereldrecord runs in een ODI (One Day International) verbroken. Jayasuriya (157) en Dilshan (117) legden de basis voor een monsterscore van 443 runs.

2009 – Vriendschappelijke ODI-interland: Nederland vs Afghanistan.

2013 – Vriendschappelijke ODI-interland: Nederland vs Zuid-Afrika.

2013 – Twee ODI-interlands in het kader van WK-kwalificatie: Nederland vs Ierland.

Vele duizenden toeschouwers uit heel Europa komen bij dergelijke gelegenheden hun helden aanmoedigen en de internationale media komen naar VRA voor al dan niet live reportages.

Jaarlijks vindt op VRA ook de zogenaamde India-dag plaats. Een sociaal cricketevenement met familie, vrienden en gezelligheid voor Indiase medewerkers van bedrijven in de omgeving van Amsterdam. Dit wordt georganiseerd in samenwerking met "Amsterdam in Business" (de gemeentes in de regio Amsterdam). Dit evenement trekt jaarlijks honderden enthousiaste deelnemers. Video: India Cricket Day 2010

Indiadag 2013

Onze sponsors

World Cup 1999
Videoconcup 2004
Videoconcup 2004

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures