Webshop

Laatste nieuws rondom de tweede ronde bestellingen

De bestellingen van de tweede ronde zijn nog niet afgehandeld. Door alle drukte rondom de ODI's was er geen tijd om alles te verwerken. Het is namelijk veel werk om alles te controleren. In de komende weken wordt er weer aan gewerkt.

Er zijn overigens nog steeds bestellingen van de eerste ronde die niet opgehaald zijn. Die kunnen zich nog steeds bij Benno van Nierop melden.

Bestellen nieuwe VRA wedstrijdkleding ‘22

Het nieuwe seizoen nadert met rasse schreden en dus is het de hoogste tijd om je wedstrijdkleding weer uit de kast (of je tas) te trekken en te luchten. Ben je toe aan iets nieuws of heb je nog helemaal geen VRA-tenue, dan is zaak om onmiddellijk je nieuwe outfit te bestellen. Dat kan vanaf nu via de VRA-website en dient ook snel te gebeuren ivm lange levertijden vanuit China en de UK. Let wel: sinds 2 jaar is het verplicht in gekleurd clubtenue te spelen, de ‘good old whites’ worden niet meer toegestaan in competitieverband.

Voor de ZAMI-afdeling geldt bij uitzondering dat zij vooralsnog in onderling overleg met de captains kunnen besluiten wel of niet in gekleurde kleding te spelen.

Ook voor de jeugd t/m U9 is VRA-kleding nog niet verplicht. Voor hen geldt dat hierover in overleg met de U9-coaches en jeugdcommissaris, Sidra Raja, zal worden besloten wat het tenue van het team zal zijn.

VRA-tenue

Het fraaie VRA-tenue is niet gewijzigd ten opzichte van vorig seizoen. Dus met de logo’s van onze sponsors op de mouwen, te weten de Amsterdamse investeringsmaatschappij Parcom (‘Unlock the potential’) en VR Shipping, een belangrijke expediteur op de trans-Atlantische route, gevestigd op de Antillen. Indien je dit tenue nog hebt hoef je dus niet te bestellen.

Bestellen via VRA

Alle VRA-kleding is uitsluitend via de VRA-website te bestellen bij onze Engelse leverancier Surridge Sport. Dat geldt ook voor de gekleurde wedstrijdkleding.** Belangrijk te weten is dat de full colour gedrukte wedstrijdkleding (shirt en trui) met een minimum oplage in Azië wordt gefabriceerd en een langere levertijd heeft.** Logistiek en kostentechnisch gezien willen we daarom met name deze items gelijktijdig bestellen voor alle leden die dit willen. Zo kunnen we ook besparen op de leveringskosten.

Kortom, bestel uw essentiële kledingsets (shirt, trui, broek) nu direct centraal via de VRA-website. De eerste batch met bestellingen sluit vrijdag 18 maart.

Bestellen via de website van Stuart Surridge

Behalve wedstrijdkleding is andere cricketkleding te koop via de webshop van Stuart Surridge, zoals standaard witte kleding, trainingskleding, shorts, polo’s, hoodies, jacks. Deze artikelen zijn door iedereen individueel te bestellen, maar het wordt aanbevolen dit met een aantal geïnteresseerden te combineren i.v.m. sterk gestegen leverings- en invoerkosten (onder meer door Brexit).

Let op: VRA-kleding met logo en bedrukking staat weliswaar op de website van Stuart Surridge, maar is uitsluitend verkrijgbaar via VRA.

Kosten die je zelf moet betalen

Voor individuele bestellingen via de website van Stuart Surridge geldt: De kosten voor het bestelde product betaal je eerst via de website van de leverancier. Na verzending volgen overige kosten: tot GBP 135 of EUR 150 is een zending vanuit de UK vrij van invoerrechten, maar niet van 21% BTW. Vanaf GBP 135 dien je altijd 12% invoerrechten plus BTW te betalen. Tevens is er per pakket nog sprake van ca €5 administratiekosten van de vervoerder. Voor genoemde aanvullende kosten zul je na verzending automatisch een bericht van de vervoerder ontvangen met een link waarmee je gemakkelijk kunt betalen. Na betaling daarvan wordt het pakket bezorgd. Lees meer over de invoerregels op de website van de douane.

Bestelprocedure

Alle spelende leden ontvangen naast dit bericht deze week een uitnodiging van hun captain of teamleider om het nieuwe clubtenue in de juiste maten te bestellen via het online bestelformulier op de VRA-website, met het verzoek dat per omgaande te doen. Je dient uiteindelijk tenminste over een complete set (wedstrijdshirt en -broek) te beschikken, maar als je veel speelt kun je bijvoorbeeld ook extra bestellen. Een bijpassende sweater (wel fijn op koude dagen) kan aanvullend worden opgegeven. De bijgevoegde maattabel zorgt ervoor dat je zelf de juiste maten kunt bepalen (dames kunnen daarnaast nog kiezen voor een wat rechter model regular fit of slanker getailleerd).

Bestelformulier invullen

Onderaan deze pagina staat een knop waarmee je naar het bestelformulier voor VRA-kleding met opdruk gaat. Als je hierop klikt, kom je in een nieuwe pagina waar je kan kiezen wat je wil bestellen, welke maten en welke opdruktekst en rugnummer je kiest.

Vul alle velden heel zorgvuldig in, want er kan niet meer gewijzigd worden als je de bestelling afgerond en betaald hebt.

Rugnummer en/of naam

Het is mogelijk om op de rug van shirt en trui een naam of nummer te laten drukken. Die keuze zal in overleg met de captains/teamleiders worden gemaakt, maar geldt dan wel voor het hele team. De kleding van een team dient namelijk uniform te zijn.

Assortiment en prijzen

Helaas zijn als gevolg van de situatie op de wereldmarkt en de Brexit de prijzen gestegen ten opzichte van vorige jaren. We hebben gelukkig een beperkte prijsstijging kunnen onderhandelen, echter de aanvullende kosten maken de items toch nog relatief prijzig.

Tevens hebben we de prijzen voor junioren iets aantrekkelijker gemaakt.

Item Prijs
SENIOREN
VRA SET (shirt & broek) (tot 1 april 2022) € 83
VRA SET (SLIM-FIT 4 LADIES shirt & broek) (tot 1 april 2022) € 83
VRA-Shirt (korte mouwen) € 43
VRA-Shirt SLIM-FIT 4 LADIES (korte mouwen) € 43
VRA-Broek € 45
VRA-Sweater (lange mouwen) € 54
JUNIOREN
VRA SET (shirt & broek) (tot 1 april 2022) € 65
VRA-Shirt (korte mouwen) € 34
VRA-Broek € 36
VRA-Sweater (lange mouwen) € 48

Let op: De aanbiedingsprijs met €5 korting voor een set (shirt en broek) bedraagt tot 1 april:

  • voor senioren €83 - incl. bedrukking, verzending, invoerrechten en BTW.
  • voor junioren €65 - incl. bedrukking, verzending, invoerrechten en BTW.

Andere artikelen

Voor prijzen van overige artikelen verwijzen we naar de Surridge-webshop, waarop vanaf 1 april a.s. de actuele prijzen zullen worden vermeld (de nu vermelde prijzen zijn niet correct!). Let op: de prijzen op de website van Stuart Surridge zijn ‘af fabriek’, in GBP, exclusief BTW, zonder transport, invoerrechten en douaneafhandeling. Hou dus rekening met met koerswijzigingen, kosten voor transport en BTW plus bijkomende kosten voor invoerrechten (0 tot 12%). Dit zijn helaas de consequenties van Brexit.

Maten

Maten worden per bestelling 1x gevraagd en vervolgens gebruikt voor álle items in die bestelling. Als je bijvoorbeeld een shirt en een sweater bestelt, worden dus deze dus in dezelfde maat geleverd. Wil je een andere maat shirt dan voor een sweater, dan moet je daarvoor dus een aparte bestelling invullen.

De matentabel voor shirts en sweaters:

Matentabel voor broeken:

Betaling

Om het gemakkelijk te maken is dit jaar voor de standaard wedstrijdkleding een online bestelformulier gemaakt, waarmee u kunt bestellen en ook direct kunt afrekenen. Dit zal worden gebruikt voor de centrale bulkorders vanuit VRA. Voor alle overige, niet essentiële items zul je worden doorverwezen naar de VRA-shop op de Surridge website.

Levertijd

De levertijd van de gekleurde wedstrijdkleding is volgens de leverancier ca 6 weken na bestelling door VRA. Het is daarom van groot belang dat alle bestellingen zo snel mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 18 maart a.s. geplaatst worden. Als iedereen meewerkt is de kleding nog tijdig voor het begin van het seizoen binnen om aan iedere speler te worden uitgereikt. We vertrouwen op jullie snelle medewerking.

Bestel nu!


BESTELLEN IS NA 1 JULI NIET MEER MOGELIJK

Webshopformulier waarop je kleding kan bestellen met direct betalen eraan vast.


Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures