Webshop

LAATSTE NIEUWS:

** UPDATE 24 april 2024 Tweede batch wordt vandaag gesloten!**

Aan ieder die nog kleding wil bestellen: bestel vandaag, want de tweede batch wordt vanavond gesloten om 22:00!

Hou rekening met ongeveer 6 weken levertijd.


UPDATE 2 april 2024 Tweede batch is geopend voor bestelling

De eerste batch bestellingen is voor productie naar Gray Nicolls gestuurd. Wij verwachten de levering van deze partij eind april.

De tweede batch voor het bestellen van uw kit is geopend. Deze batch wordt gesloten op 19 april 2024. Dat betekent dat de levering van de tweede batch zal plaatsvinden nadat de competitie is begonnen.

Voor alle overige artikelen kunt u direct naar de webshop van Gray Nicolls. Ze hebben een breed scala aan artikelen.

Wanneer u via de Gray Nicolls-website bestelt, krijgt u 20% korting! Gebruikt daarvoor de speciale kortingscode: A_VRA20_24


UPDATE 6 maart 2024: Bestel uw nieuwe VRA-kit

Bestel uw nieuwe VRA-kit, gemaakt door Gray Nicolls. Wij hebben een grote collectie kleding voor u beschikbaar. Bestel het vandaag nog, want de deadlines zijn krap.

Deadline voor de eerste batch: 12 maart 2024 20:00 CET

De VRA Club-kit

Alle VRA-teams zijn verplicht hun competitiewedstrijden in gekleurde clubkleding te spelen, met uitzondering van de ZAMI.

Voor de jongste jeugd tot en met Onder9 is speciale clubkleding nog niet verplicht. Voor hen wordt in overleg met de coaches van de U9 en de jeugdcommissaris bepaald wat het teamtenue zal zijn.

Bestellen via VRA
Alle VRA-kleding wordt exclusief geleverd door Gray Nicolls. Doordat de full colour bedrukte wedstrijdkleding (shirt en trui) inclusief clublogo met een minimale hoeveelheid in Aziƫ wordt vervaardigd, kent deze een lange levertijd. Vanuit logistiek en kostenoogpunt is het daarom niet mogelijk om deze specifieke artikelen afzonderlijk te bestellen, maar dient u dit via het VRA-bestelformulier te doen. Zo bespaar je ook nog eens op de bezorgkosten.

Bestelprocedure
Ieder lid (of ouder) kan VRA-kleding bestellen. Ga naar het online bestelformulier

Persoonlijk: shirtnummer en/of naam
Het is mogelijk om een naam en/of nummer op de achterkant van het shirt en de trui te laten bedrukken. Deze keuze wordt gemaakt in overleg met de aanvoerder/teamleider, maar geldt dan voor het gehele team. De kleding van een team moet uniform zijn.

Betaling

U kunt direct betalen via het online bestelformulier. Dit zal worden gebruikt voor de centrale bulkorders van VRA. Voor alle overige, niet-VRA artikelen verwijzen wij naar de winkel op de Gray Nicolls website.

Aflevertijd
Volgens de leverancier bedraagt de levertijd van de gekleurde wedstrijdkleding 6 weken na bestelling bij VRA.

Maattabel
Kledingmaten staan vermeld in het online bestelformulier.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures