Webshop

** De webshop is weer open voor bestellingen! **

VRA wedstrijdkleding 2023 is weer te bestellen

De inschrijving voor de tweede levering voor seizoen ’23 staat weer open en zal sluiten op zondag 30 april. Ga naar het bestelformulier via de button in onderstaand kader.

  • Alle VRA wedstrijdkleding is nu weer te bestellen.
  • Coördinatie bestellingen voor teams (ivm namen/rugnummers) via captains of teamleider.
  • Korting per set (shirt/broek) bij tijdige bestelling.
  • Verwachte levering tweede zending half juni 2023.

Prijzen

Senioren Prijs
VRA-Tenue SET (shirt & broek) (Aanbieding) € 85
VRA-Shirt (korte mouwen) € 45
VRA-Broek € 45
VRA-Sweater (lange mouwen) € 55
Junioren
VRA-Tenue SET (shirt & broek) (Aanbieding) € 70
VRA-Shirt (korte mouwen) € 40
VRA-Broek € 40
VRA-Sweater (lange mouwen) € 50

Voor meer informatie over de kleding, het bestelproces en de maattabel, lees verder onder formulier.


Het VRA-clubtenue

Alle teams van VRA spelen hun competitiewedstrijden verplicht in gekleurde clubkleding, met uitzondering van de ZAMI.
Via de VRA-website verzamelen we jaarlijks in februari de individuele kledingorders voor alle leden en teams. Op deze manier proberen we alle tenues voor aanvang van het seizoen binnen te hebben.

Ook voor de jongste jeugd t/m Under9 is speciale clubkleding nog niet verplicht. Voor hen geldt dat hierover in overleg met de U9-coaches en de jeugdcommissaris zal worden besloten wat het tenue van het team zal zijn.

Bestellen via VRA
Alle VRA-kleding wordt exclusief geleverd door Surridge Sport. Omdat de full-colour gedrukte wedstrijdkleding (shirt en trui) inclusief clublogo met een minimum oplage in Azië wordt gefabriceerd, heeft het een lange levertijd. Vanuit logistiek en kostentechnisch oogpunt is het daarom niet mogelijk deze specifieke items individueel te bestellen, maar moet dat via het VRA bestelformulier. Zo bespaar je ook op de leveringskosten.

Bestelprocedure
Alle spelende leden ontvangen naast dit bericht deze week een uitnodiging van hun captain of teamleider om het nieuwe clubtenue in de juiste maten te bestellen via het online bestelformulier op de VRA-website, met het verzoek dat per omgaande te doen. Bepaal je maat met onderstaande maattabel (dames kunnen bij de shirts kiezen voor een regular-fit of slank getailleerd, de ladies-fit).

Personaliseren: rugnummer en/of naam
Het is mogelijk om op de rug van shirt en trui een naam en/of nummer te laten drukken. Die keuze zal in overleg met de captain/teamleider worden gemaakt, maar geldt dan wel voor het hele team. De kleding van een team dient namelijk uniform te zijn.

Betaling Helaas zijn als gevolg van de situatie op de wereldmarkt en de Brexit de prijzen weer gestegen ten opzichte van vorige jaren. We hebben dit gelukkig kunnen beperken door stevig onderhandelen. Ook hebben we de prijzen voor junioren iets aantrekkelijker gehouden. In het online bestelformulier kunt u direct afrekenen. Dit zal worden gebruikt voor de centrale bulkorders vanuit VRA. Voor alle overige, niet essentiële items verwijzen we naar de VRA-shop op de Surridge website (pas na 1 april open).

Levertijd
De levertijd van de gekleurde wedstrijdkleding is volgens de leverancier ruim 6 weken na bestelling door VRA. Aflevering wordt voor de tweede batch dus rond half juni verwacht.

Matentabel
De kledingmaten staan in onderstaande tabel. Broeken zijn meer dan lang genoeg voor iedereen en kunnen eenvoudig zelf op maat afgezoomd worden.

Shirts

Broeken

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures