Doneer uw energiebijdrage!

Zoals bekend zijn de energieprijzen dit jaar enorm gestegen. Dit raakt VRA enorm, temeer daar onze energieleverancier in mei het lopende, vaste contract openbrak en eenzijdig de tarieven verhoogde. Dit heeft geleid tot een verdrievoudiging(!) van onze energierekening. Extra pijnlijk als je bedenkt dat we nu juist die prachtige crickethal met superdeluxe verlichting hebben laten bouwen om de exploitatie van de club gezond te houden. Vanzelfsprekend allemaal LED-verlichting, ook in het gerenoveerde clubhuis, maar wel heel veel. Tel uit je winst!

Het kabinet heeft gelukkig besloten huishoudens te compenseren voor de enorme prijsstijgingen. In de maanden november en december 2022 krijgt elk huishouden een bedrag van €190 via de energierekening vergoed. Dit geldt voor iedereen, ook als er nog sprake is van een vast contract met 'oude' stabiele energietarieven. Voor velen is de bijdrage helaas broodnodig en onmisbaar, maar voor veel anderen een onverwachte meevaller en niet per se noodzakelijk.

Daarom deze dringende oproep. Aan alle leden (en familie of kennissen) die de energiebijdrage voor hun eigen huishouden niet nodig hebben willen we vragen om deze aan VRA te doneren. Als vereniging hebben we die energiebijdragen namelijk écht hard nodig. Uw steun is dringend gewenst en draagt direct bij aan het voortbestaan van VRA. Voor u gratis geld waar u normaal gesproken toch niet op had gerekend, voor de club €380 die van levensbelang zijn.

Vul onderstaand formulier in voor uw hartverwarmende donatie. U helpt daarmee de energierekening van VRA te verlichten. Vast hartelijk dank!


Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures