Sponsoring

Financiële ondersteuning
VRA Cricket is een club met gezonde ambities. En ambities kosten geld. We hebben een naam hoog te houden als het gaat om sportieve prestaties, professionaliteit, gezelligheid, gastvrijheid en internationale uitstraling. Dit alles bovendien op een prachtig gelegen topsport accommodatie, het ABN-AMRO International Cricket Centre.

We zijn dan ook oprecht blij met onze trouwe donateurs, met onze sponsors, met onze ballensponsors en met alle relaties die op wat voor manier dan ook financieel bijdragen aan onze club VRA. In toenemende mate wekt VRA Cricket de aandacht van bedrijven en sponsors die zich om commerciële redenen aan onze club verbinden: vanwege de interessante doelgroep, het uitgebreide netwerk, het professionele imago of de (inter)nationale exposure.

Wordt sponsor van VRA
Door VRA Cricket te sponsoren levert u een belangrijke bijdrage aan onze club en aan het behoud van cricket als topsport én recreatiesport in de regio Amsterdam. Bedenk dat sponsoring niet alleen een van de bouwstenen voor onze vereniging is, maar ook voor uw goede, langdurige relaties met klanten en medewerkers.

VRA Cricket kent een drietal vaste sponsorpakketten en biedt daarnaast losse mogelijkheden voor sponsoring op maat. Afhankelijk van uw doelstelling, budget en wensen kan een toegesneden pakket worden samengesteld uit een groot aantal opties, zoals:

Vermelding logo of bedrijfsnaam op: ● wedstrijdkleding en trainingskleding VRA1, VRA2 en Dames ● spelers auto’s bij uitwedstrijden ● reclameborden op hoofdveld en/of tweede veld ● banner balkonrand (30m) ● elektronisch scoring boards hoofdveld ● vlag aan vlaggenmast bij entree ● sponsorbord in het clubhuis ● beeldscherm in clubhuis ● website VRA en wekelijks digitale clubkrant How’s That! ● redactioneel artikel en advertentie in glossy clubmagazine (tenminste 1x per seizoen)

Bovendien mogelijkheden voor: ● team sponsoring ● coaching sponsoring ● materiaal sponsoring (ballensponsor bent u al voor €50) ● event sponsoring ● sponsoring in natura (kennis, middelen, expertise) ● relatiemarketing en gratis cricket clinics ● gebruik clubhuis en accommodatie VRA (in overleg) ● uitnodigingen voor wedstrijden VRA1, inclusief drankje en hapje ● uitnodigingen voor een Businessclub-avond ● uitnodigingen voor internationale wedstrijden op VRA

Van de prestaties van VRA1 wordt regelmatig verslag gedaan in regionale en landelijke media en interlands op VRA worden via TV of online streaming video soms zelfs wereldwijd uitgezonden. Zie bijvoorbeeld de prachtige beelden van de WorldCup 1999 en de VideonCup 2004.

Bedrijven, clinics en evenementen
Niet alleen onze sponsors, maar ook andere bedrijven en instellingen maken regelmatig gebruik van de uitstekende faciliteiten van VRA om er bedrijfsdagen of evenementen voor hun werknemers te organiseren. VRA kan in zulke gevallen cricket clinics verzorgen, onder begeleiding van professionele topcricketers. De club biedt daarnaast uiteraard goede mogelijkheden voor lunch, diner, BBQ's, borrels en feestjes achteraf.

Jaarlijks vindt op VRA bijvoorbeeld de zogenaamde India-dag plaats. Een sociaal cricketevenement voor Indiase medewerkers van bedrijven in de omgeving van Amsterdam, georganiseerd door de Gemeente Amsterdam in samenwerking met VRA. Dit succesvolle evenement trekt jaarlijks honderden enthousiaste deelnemers met hun familie en vrienden.

Is uw interesse gewekt, wenst u uw bedrijfsnaam te verbinden aan die van VRA Cricket of wilt u meer informatie? Bel dan met een lid van de Sponsorcommissie of stuur ons een e-mail. Wij bespreken graag alle mogelijkheden met u.

Sponsorcommissie VRA Abbas Jaffri (0681 304 984) Benno van Nierop (0654 398 245) Nienke Kodde (0640 046 255)

E-mail: sponsoring@vra.nl

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures