Senioren

Cricket bij VRA betekent spelen, trainen en gezelligheid op een van de fraaiste sportcomplexen van Nederland. Er zijn momenteel 9 senioren teams ingeschreven in de competitie. Het vlaggenschip van VRA is uiteraard het Eerste team, uitkomend in de nationale Topklasse. Dit team bestaat uit talentvolle spelers uit de eigen jeugdopleiding, topspelers uit de Nederlandse competitie die zich later bij VRA hebben aangesloten en buitenlandse spelers, die in hun vaderland op hoog niveau hebben gespeeld en in Nederland woonachtig zijn. Hieronder bevinden zich een speciaal aangetrokken speler/coach en enkele internationals.

Behalve VRA 1 zijn er nog 4 zondagsteams die op verschillende niveaus acteren. Variƫrend van ambitieus en competitief tot puur recreatief. Op de zaterdagmiddag spelen nog drie recreatieve Herenteams en het Damesteam.
Er is altijd een team te vinden dat aansluit bij jouw niveau en ambitie. Vrijwel alle teams bestaan uit een mix van spelers met uiteenlopende nationaliteiten en culturen. Kenmerkend voor het Nederlandse cricket, maar voor het hoofdstedelijke VRA in het bijzonder.

Trainingen staan in het Trainingsschema.

Onze sponsors

Aanmeldingsformulier

Vul het aanmeldingsformulier compleet in.

Afmeldingsformulier

Vul het afmeldingsformulier compleet in.

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures