Jeugd

Vier jeugdteams in diverse leeftijdscategorie├źn komen dit jaar voor VRA uit. Alle jeugdleden, jongens en meisjes, worden intensief begeleid en getraind door gediplomeerde coaches o.l.v. de speler/coach van VRA I.

Bij de begeleiding van de teams op wedstrijddagen worden spelers uit de hogere elftallen ingeschakeld, maar wordt voor support bij vervoer, scoren en umpiren ook een beroep gedaan op de ouders, zoals bij elke sport. Een van de ouders treedt op als teammanager, zodat alles in goede banen wordt geleidt en de coach zich puur op het cricket kan richten. Voor individuele extra trainingen kan een beroep worden gedaan op onze specialist coaches zoals Peter Borren (aanvoerder Nederlands XI).

VRA heeft een consistent jeugdbeleid dat erop gericht is de talenten van jeugdspelers te helpen ontwikkelen tot hun optimale niveau. Daarom worden zij al op jonge leeftijd in de gelegenheid gesteld mee te spelen op hoog niveau. Momenteel komen er in VRA I, II en III meerdere spelers van beneden de twintig jaar uit.

De trainingen voor de jeugd zijn te vinden onder Trainingen.

Onze sponsors

Aanmeldingsformulier

Vul het aanmeldingsformulier compleet in.

Afmeldingsformulier

Vul het afmeldingsformulier compleet in.

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures