VRA Reünistendag 2014

Op zaterdag 23 augustus 2014 organiseert de Amsterdamsche Sport Vereeniging Volharding R.A.P. Amstels een Reünie voor iedereen die ooit op een of andere manier deel heeft uitgemaakt van de VRA-familie. (Oud-)leden, oud-donateurs, oud-sponsors, aanverwante familie, supporters, weduwen, vrienden en vriendinnen.

In 2012 vierden we met een prachtig festijn op het Museumplein dat RUN, de oudste tak van onze vereniging, 130 jaar daarvoor werd opgericht. Een jaar dat we aanhouden als jaar van oprichting. Dit jaar staan we stil bij het feit dat de fusie van Volharding, R.A.P. en Amstels CC tot het huidige VRA precies 100 jaar geleden plaatsvond.

Het Bestuur hoopt de onderlinge relatie met en van zoveel mogelijk leden, oud-leden, families en betrokkenen te mogen versterken en hen op VRA te begroeten op deze memorabele dag.

Neem jonge of oudere kinderen vooral mee, genoeg te doen voor alle leeftijden (cricketspelletjes, tip&run, springkussen).

Programma 23 augustus a.s.:

13.00Verzamelen/koffie deelnemers onderlinge wedstrijd
Aanvang wedstrijd ZAMI 1 vs ZAMI2 (competitie)
14.00Aanvang mixed-Reünistenwedstrijd T20
16.00Aanvang Reünistenborrel
ca. 17.00Einde Reünistenwedstrijd, gevolgd door Welkomstwoord van de Voorzitter
ca. 17.30Groepsfoto reünisten vanaf terras
ca. 18.00VRA-veiling o.l.v. veilingmeester Floris Kappelle
ca. 19.00Diner (à €10 per volwassene, kinderen onder 12 gratis)
ca. 21.00Music & Dance met VRA Club DJ
ca. 24.00Sluiting

Kosten per deelnemer niet lid/donateur: €20,00 (excl. diner). Kosten per deelnemer leden/donateurs: €10,00 (excl. diner). Gezinsleden en introducés betalen geen kosten voor deelname.

Voor dit bedrag ontvangt u behalve een naambadge bij aankomst, consumptiebonnen voor een drankje, diverse hapjes tijdens de middag en bij de borrel plus als aandenken de groepsfoto, die u na afloop per e-mail zal worden toegezonden.

Het deelnamebedrag dient verder ter dekking van de overige kosten voor dit evenement.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures