Indoorhal reserveren

De indoorhal van VRA

Wie wel eens in een gymzaal of sporthal gecricket heeft, weet dat een echte trainingsfaciliteit voor cricket superieur is om aan je cricketskills te werken. In de VRA-hal kan je namelijk wel met een harde bal trainen, fieldingtraining doen en met een bowlingmachine je battingkwaliteiten verbeteren.

VRA Cricket Amsterdam heeft in 2020 een compleet nieuwe trainingshal neergezet en stelt die ter beschikking van iedereen die overdekt wil kunnen trainen. Zowel in de winter als in de zomer kan je ongestoord, verwarmd en droog trainen in een speciale crickethal. De verlichting is met 1800 lumen op het allerhoogste niveau, zodat onder alle omstandigheden veilig gebowled en gebat kan worden. Nu al trainen de Dutch Lions en Lionesses, Rood&Wit, Qui Vive, ACC, Amsterdam Cricket Academy, VVV en alle senioren en junioren VRA-teams in de hal.

Steeds meer groepen in de regio ontdekken de crickethal van VRA als de ideale plek om de wintermaanden in door te brengen en aan de ontwikkeling te werken. De bereikbaarheid is perfect vanuit de stad, zowel per fiets, per openbaar vervoer en zelfs met de auto (gratis parkeren!).

Tarieven per 1-10-2022

  • 1 Pitch: 45 Euro per uur
  • 2 Pitches: 85 Euro per uur
  • 3 Pitches: 110 Euro per uur
  • Bowlingmachine: 15 Euro per uur. (LET OP: Deze optie is momenteel niet beschikbaar)
  • Senior trainer: 50 Euro per uur
  • Junior trainer: 35 Euro per uur

Bij het boeken van meer dan 10 wekelijkse sessies wordt korting gegeven.

Meer informatie over prijzen en combinaties met andere activiteiten is verkrijgbaar via Reserveringen & Boekingen VRA.

Hoe kan ik een pitch reserveren om te trainen?

Iedereen kan de indoorhal van VRA reserveren om te trainen. We hanteren een aantal huisregels om de zaal schoon en veilig te houden voor iedereen.

Om het makkelijk te maken, laten we hieronder de slots zien die beschikbaar zijn. Dit is een actueel overzicht dat weergeeft voor welke time slots er de komende tijd al reserveringen gemaakt zijn.

We vragen iedereen die belangstelling heeft om te gaan trainen in de hal, om hun wensen kenbaar te maken. We hebben daar een formullier voor gemaakt. Ga naar het webformulier en maak je wensen voor een dag en een tijd kenbaar. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie met een bevestiging of een voorstel voor een ander moment. Reserveringen moeten minimaal 24 uur van te voren gemaakt worden, zodat we personeel kunnen inroosteren.

Voor nadere informatie en bijzondere wensen, kan altijd een mail gestuurd worden aan reserveringen@vra.nl.

Live overzicht van de bezetting van de indoorhal

Hieronder staat een live overzicht van de bezetting van de Indoorhal.
Elke pitch heeft een eigen kleur, zodat je kan zien welke pitch bezet of nog beschikbaar is.

LET OP: Deze pagina wordt elke 10 minuten ververst. Geselecteerde gegevens worden dan mogelijk teruggezet.

DISCLAIMER
Aan dit schema kunnen geen rechten worden ontleend.
Op alle reserveringen en boekingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures