How's That! 28 juni 2018

Jaargang 86 Nummer 6

Clubblad Amsterdamse Sportvereniging VRA


How's That verschijnt tijdens het cricketseizoen wekelijks


Voorwoord

Mijn leraar geschiedenis op het gymnasium was een bijzondere man. Hij was klein, beweeglijk en al op jonge leeftijd grijs gekuifd. Als een balletdanser zweefde hij tussen de banken door en voor het bord draaide hij menige pirouette. Als hij weer een sterk, geschiedkundig misschien niet helemaal verantwoord, verhaal serveerde hingen we aan zijn lippen. Men zei dat hij homo was en dat bleek hij, ondanks zijn vier kinderen, ook te zijn, maar dat deerde ons niet. Van zijn lessen zijn me vooral de citaten bijgebleven waarmee hij zijn verbale exercities doorspekte. Als hij er ons een voortoverde ging hij op de verhoging voor het bord staan en zei bijvoorbeeld: ‘Von hier und heute geht eine neue Epoche in der Weltgeschichte aus un ihr könnt sagen ihr seid dabei gewesen.’ Het waren de woorden die Johann Wolfgang von Goethe sprak naar aanleiding van de kanonnade van Valmy op 20 september 1792 waarbij de Fransen een Pruisische opmars stopten. Goethes woorden schoten me te binnen op de middag van 25ste maart 2018. Plaats van handeling: Newlands in Kaapstad, dramatis personae Cameron Bancroft, Steve Smith en David Warner.

Het was een bewolkte dag daar aan de voet van de Tafelberg en Zuid-Afrika leek op weg naar de overwinning toen Bancroft door de camera betrapt werd ‘hiding an object down his pants’. Een ‘ball tampering’ schandaal was geboren. Wat ik me vooral herinner was verbaasde gesis dat van de tribunes opsteeg toen Bancroft op de grote schermen rond het veld getoond werd in flagranti delicto. ‘Dit kan toch niet waar zijn,’ leek je uit duizenden kelen te horen. Maar het was maar al te waar. Smith en Warner, captain en vice-captain, werden als aanstichters voor een jaar geschorst en Bancroft als uitvoerder van het snode plan voor negen maanden. Vooral de in tranen gedrenkte persconferentie van Smith staat me nog helder voor de geest. Een held was van zijn voetstuk gevallen.

Het licht was die dag zo slecht dat er eerder werd gestopt. Aan de zijde van Albert van Nierop jr. liep ik de poort van Newlands uit, nog niet bekomen van wat we kort daarvoor hadden gezien. En terwijl we bij het aanpalende rugby stadion aan een kraampje genoten van een broodje rijkelijk belegd met boerenworst drong de ernst het Australische optreden pas goed tot me door. Na thuiskomst in Alberts appartement zagen we op de tv eindeloze herhalingen van het incident. Uit allerlei hoeken werd Bancrofts euveldaad getoond. Duidelijker kon het niet. En plots was hij er, de man met zijn grijze kuif en zijn balletpasjes. Dat er een nieuw tijdperk was ingegaan in de crickethistorie was misschien wat te veel gezegd maar invloedrijk was de gebeurtenis zeker, en ik kon zeggen dat ik erbij was geweest. Na de ball from hell waarmee Shane Warne bij zijn Test debuut Mike Gatting verschalkte het tweede voorval waarvan ik getuige was geweest dat in de cricketannalen met hoofdletters geboekstaafd zal worden. Niet gek voor een groentje in de cricketwereld.

Harry Oltheten

Wedstrijdschema

ZA 30/06 VRA U17 - VCC (op VRA) 9.00
ZA 30/06 Bloemendaal - U11 Harde Bal 9.00
ZA 30/06 VRA U13 - Ajax 9.00
ZA 30/06 Bloemendaal 2 - VRA U9 9.00
ZA 30/06 Concordia 2 - VRA 4 13.00
ZA 30/06 VCC - VRA Dames 13.00
ZA 30/06 VRA ZAMI 1 - MOP (friendly) 13.30
ZA 30/06 VRA ZAMI 2 - Concordia (uit maar op VRA) 13.30

ZO 01/07 VRA 1 - Excelsior'20 1 11.00
ZO 01/07 VRA 2 - HBS 2 12.00
ZO 01/07 Concordia 3 - VRA 3 13.00
ZO 01/07 VRA 5 - Qui Vive 6 13.00

ICC Women's World T20 Qualifier 2018

De International Cricket Council heeft het volledige wedstrijdprogramma van het Women’s World T20 kwalificatietoernooi, dat in juli 2018 in Nederland wordt gehouden, bekendgemaakt. De Nederlandse dames zijn in groep A ingedeeld met Bangladesh, Papoea Nieuw-Guinea en de Verenigde Arabische Emiraten. In groep B spelen Ierland, Schotland, Thailand en Oeganda tegen elkaar. De twee finalisten, die voortkomen uit de kruisfinales op VRA tussen de nummers 1 en 2 uit beide groepen, plaatsen zich voor het WK T20 dat later dit jaar in de West-Indische archipel wordt afgewerkt tussen 9 en 24 november. De finale en de wedstrijd om de derde plaats worden op zaterdag 14 juli op Kampong gespeeld, de duels om de plaatsen 5 t/m 8 op dezelfde dag op VRA.

Wedstrijden op VRA:
zaterdag 7 juli - 12.00 uur: Schotland - Uganda
zaterdag 7 juli - 16.00 uur: Bangladesh - Papua Nieuw Guinea
zondag 8 juli - 12.00 uur: Schotland - Ierland
zondag 8 juli - 16.00 uur: Papua Nieuw Guinea - Verenigde Emiraten
dinsdag 10 juli - 12.00 uur: Ierland - Uganda
dinsdag 10 juli - 16.00 uur: Nederland - Papua Nieuw Guinea
donderdag 12 juli - 12.00 uur: Ierland - Papua Nieuw Guinea (halve finale)
donderdag 12 juli - 16.00 uur: Bangladesh - Schotland (halve finale)
zaterdag 14 juli - 10.00 uur: Nederland - Verenigde Emiraten
zaterdag 14 juli - 14.00 uur: Uganda - Thailand

De aanvoerster van gastland Nederland, Heather Siegers, zegt in het persbericht: “Het is een grote eer en een enorm voorrecht om in in dit kwalificatietoernooi in eigen land te mogen spelen. Dat we deze acht landen hier mogen ontvangen, geeft ons een mooie kans om hier in Nederland te laten zien wat we kunnen. We hebben een jong maar heel talentvol team, en we kijken ernaar uit om voor eigen publiek tegen enkele prachtige cricketlanden te spelen. Ik ben er erg trots op dat ik dit elftal tegen deze ploegen mag leiden, en hopelijk zijn we in staat een reeks goede prestaties neer te zetten waardoor we doorgaan naar de volgende fase, het WK”.

Alle wedstrijden worden door de ICC aangemerkt als officiële T20 Internationals. Twee van de acht deelnemende landen staan al op de officiële ICC wereldranglijst: Bangladesh (9de) en Ierland (10de).

Het laatste grote internationale toernooi waarin het Nederlands damesteam zich in eigen land kon profileren, was het EK 50-overs & T20 in 2011 op Kampong. Onder aanvoering van Helmien Rambaldo werden destijds beide titels veroverd ten koste van Ierland en Schotland.


The International Cricket Council has announced the full fixture list of the Women’s World T20 Qualifier, which will be played in The Netherlands in July 2018. The Netherlands women’s XI are in group A and will play Bangladesh, Papua New Guinea and the U.A.E. Group B contains the teams of Ireland, Scotland, Thailand and Uganda. The two finalists, who will play the semi-finals on Thursday 12 July at VRA in Amsterdam, will qualify for the Women’s World T20 in November in the West Indies. The final and the 3rd place play-off are at Kampong on Saturday 14 July, while on the same day the other play-off matches for 5th – 8th place will be at VRA.

Matches at VRA:
Saturday 7 July - 12.00 uur: Scotland - Uganda
Saturday 7 July - 16.00 uur: Bangladesh - Papua New Guinea
Sunday 8 July - 12.00 uur: Scotland - Ireland
Sunday 8 July - 16.00 uur: Papua New Guinea - UAE
Tuesday 10 July - 12.00 uur: Ireland - Uganda
Tuesday 10 July - 16.00 uur: Netherlands - Papua New Guinea
Thursday 12 July - 12.00 uur: Ireland - Papua New Guinea (Semi final)
Thursday 12 July - 16.00 uur: Bangladesh - Scotland (Semi final)
Saturday 14 July - 10.00 uur: Netherlands - UAE
Saturday 14 July - 14.00 uur: Uganda - Thailand

Netherlands captain Heather Siegers in the ICC press release: “Playing in a World Qualifying tournament at home is a wonderful honour and privilege, to be able to host players from all around the world is a great chance for us here in the Netherlands to showcase the best we have to offer. We have a young but very talented squad and they are all really looking forward to playing at home against some wonderful sides. Being able to captain the side against these teams will make me very proud and hopefully we will be able to put in a string of good performances and thus go onto the next stage.” All matches are being classified as official T20 Internationals. Two of the 8 countries are already in the official ICC women’s T20 world ranking: Bangladesh (9th) and Ireland (10th).

The last official international women’s tournament in The Netherlands was held in 2011, the European Championships 50 overs & T20, at Kampong. Captained by Helmien Rambaldo the Netherlands side captured both titles.


Meer informatie over het toernooi treft u op de website van de KNCB

Het hele wedstrijdprogramma is ook op de ICC Women's World T20 Qualifier 2018 op de ICC website terug te vinden.

Groen & Wit - VRA Twenty20 (23 juni 2018)

VRA: 224 voor 2
Groen & Wit: 209 voor 8
VRA wint met 15 runs

De Ben en Bilal show

Wie bij het visualiseren van het volmaakte cricketveld denkt aan gemanicuurd gras omzoomd door lommerrijk geboomte zal bij de aanblik van het Groen & Wit veld even schrikken. Hier is geen boom te bekennen en is het kunstgras tart de ogen alom. Niet dat Ben er zich iets van deze tamelijk sfeerloze entourage aantrekt. Alsof hij wil bewijzen dat de 139 not out tegen Rood en Wit van enkele weken geleden geen incident is geweest raast hij voorwaarts, de ene na de andere zes producerend. Vergeten is de duck in de tweede match tegen Schotland deze week. Uitgaan lijkt gewoon niet tot de mogelijkheden te behoren. Op een gegeven moment staken de Groen & Witters zelfs het zoeken naar de bal en brengen meteen een andere in het spel. In de 16e over passeert Ben de 100, maar daarmee is zijn honger geenszins gestild. Alsof hij alleen maar opgooitjes te verwerken krijgt, trakteert hij de bowlers op vuurpijl na vuurpijl. Hij eindigt tenslotte op 148 not out (11 x 6), een ongekend aantal in een match van twintig overs. Bij het beschrijven van zijn prestatie heb ik even overwogen de superlatievenkast open te trekken, maar bij nader inzien heb ik daarvan afgezien. Bij sommige gebeurtenissen past alleen een eerbiedige stilte, in dit geval twee regels wit.

Hoewel Quirijn al snel een wicket neemt, remt dat bepaald niet de vaart van de Groen & Wit innings. Met een gemiddelde van 11 per over lijken ze zelfs razendsnel op weg naar het VRA-totaal. Sultan (50), Tyson (42) en Ibrahim (39) tonen zich allerminst geïmponeerd door de VRA-bowlerij en op zeker moment lijkt zelfs een nederlaag aanstaande. Maar daar is plotseling Bilal. Alsof het zijn dagelijks werk is in VRA1 neemt hij in korte tijd vier wickets. Groen & Wit komt tenslotte 15 runs te kort. Al met al een terechte, maar nodeloos nipte overwinning van VRA.

H.O.

VRA1 - Quick Hg1 (24 juni 2018)

VRA: 238 voor 7
Quick: 137 all out
VRA wint met 101 runs

Quirijn breekt door
Als je van 107 voor 1 afdaalt naar 133 voor 4 kun je spreken van een mini-collaps en dat was precies wat VRA meemaakte. Weliswaar hadden Dan (49) en Ben (45) een stevig fundament gelegd, maar de rest wist dit bepaald niet op juiste waarde te schatten. De een na de ander ging en het was dat de middle order en de staart zich niet zomaar lieten verschalken waardoor er toch nog een aanvaardbaar totaal in het verschiet lag. Pete werd in de 43ste over nogal opzichtig genist maar hij bracht het toch nog tot 42 runs, waarbij het bleef. Alle hoop was toen gevestigd op Mitch die zich aanvankelijk alleen maar bezighield met luchtverplaatsing. Allengs kreeg hij er beter het oog in, zodat zijn 26 toch nog gezien mocht worden. 238 leek een keurig totaal, hoewel de meningen op het terras er nogal verdeeld over waren of dit uiteindelijk genoeg zou blijken. De pessimisten in dezen kregen al snel ongelijk, want Quirijn bleek er zijn zinnen op gezet te hebben deze dag te schitteren. Hij bowlde tien overs ‘on the trot’ en kon na afloop daarvan trots zijn op 5 voor 36, een prestatie die des te meer reliëf krijgt als je bedenkt dat hij in voorafgaande matches vaak meer dan verdienstelijk bowlde zonder daarvoor de gerechtvaardigde beloning te krijgen. Al met al een makkelijke overwinning waarbij je met enige verbazing terugkijkt naar het begin van het seizoen waarin een aantal matches te gemakkelijk uit handen werd gegeven.

H.O.

Rood and Wit vs VRA2 (23/6)

OV A Klasse Match summary - Rood and Wit vs VRA2.

With 3 losses up front, vra2 finally found its form and bounced back with 4 wins to be in the contention for a top finish. Having beaten voc, vra2 was high on confidence going into the game against the table toppers Rood and Wit. After numerous strategy discussions and additional practice sessions, we felt we are in a good frame of mind to take on Rood and Wit.

Taking in Rood and Wit on its home turf and in a new ground was not going to be easy. We knew we had to be at our best to bring home the 2 Points. We had a clear strategy to bowl first and get the opposition under 150 and chase down the total. It started off well with is winning the toss and bowling first as per the plans.

There were a couple of catch drops early in the innings but quickly the team for over the missed chances and the bowlers started striking at regular intervals. From 28 for no loss Rood and Wit were 98 all out. Sharad and Harpreet started off brilliantly, picking early wickets to send the top order back. This followed by some good swing bowling from Adil and tricky spin from Pragam saw Rood and Wit bowled out for 97.

VRA started off the chase cautiously and soon reached 30 for no loss before the first wicket fell. Rood and Wit were very persistent with their line and length and with some good swing bowling, managed to chip wickets away regularly. With 50 for 5, vra was in a spot of bother. Luckily for vra, Ashwin Oppu was at the crease playing a patient innings while wickets fell on the other side. Another couple of quick wickets fell and soon vra was 90 for 8. With 8 runs needed, Rood and Wit managed to get Ashwin play a wrong line and trap him in front of the stumps. With 5 runs needed with 1 wicket in hand, no. 11 batsmen Sharad picked on a loose ball to send it mid wicket boundary to get the scores level. After another nervous 5 dot balls, Avnish managed to put one into the gap to steal a victory for VRA.

All on all, the game was played in good spirits and saw some really good bowling from both the teams. But at the end, VRA lads kept their calm to take the 2 points.

Best regards

Vijay

Quick Haag –VRA Dames (23/6)

Saturday 23 June Quick Haag –VRA

Our first 40 over game is going to be played at Quick Haag. The ground is looking more like a ‘bouwput’ than a cricket field and our game will be on the artificial grass.

Unfortunately Nathalie lost the toss and we had to bat first. That was not our warplan but we were sent out to bat first.

Kanishka and myself opened the batting. Kanishka is turning more and more into a batswomen, I on the other hand am developing umpire skills since I was out after 7 balls…and came back in the field as an umpire. Unfortunately Kanishka got caught on a beautiful shot and after a couple of overs there were 2 wickets down and a couple of more overs later some more… It looked like it was going to be T20 game. But luckily Nathalie and Sally put some runs on the board, and after 31 over we had 124 runs. Now where near enough although if we bowl well and field like maniacs we might have a chance!!

After a nice lunch with a broodje knak we went back on the field.

We bowled well and fielded like maniacs but that all didn’t help. Robine was in great form and batted really well and together with her team mates passed the total in the 30th over.

So in the end we played a 30 over game.

I had to leave early but I think the girls had fun after the game, as we always do.

Birgit Viguurs

VRA U11 –Kampong

On Saturday morning, a thinned out U11 team travelled to Kampong where the local CC had gratuitously offered to host our ‘home game’. This as the annual India Day at VRA was preventing us from playing on home soil.

A week of school holidays and extended weekends had left the U11’s without its entire Top Order batting line up. Topscorers Mats, Lars and Bas, as well as valuable allrounder Jan were unavailable, leaving the Middle Order the opportunity to shine.

Despite additional training in the nets, our offensive plans got seriously hampered by the loss of two wickets in the first over. Fortunately Ibrahim (7; 14) allowed Morris to fire back at Kampong scoring a quick 29 including 5 boundaries. Steadily U11 continued to build its innings with everyone contributing; especially Suvan (6) setting up Vinz allowing him to score 12 (14) to finish our innings at 102 for the loss of 7 wickets.

After a well-deserved break with apples and Jodenkoeken, our chaps got to work on containing the much feared Kampong batting line up. Incredible tight bowling hampered Kampong’s big guns and prevented them from firing. Overs came and overs went whilst U11 managed to hold on to the tightest of margins. Wickets were taken by both our bowling attack (Mahdiya c&b, Morris c&b, Morris bowled) as well as our fielding (run outs by Ibrahim, Vinz and Morris).

But similar to last week, when U11 succumbed to a miraculous performance of the last batting pair of ACC U11; this week yet again our opponents had venom in their tail. The last overs saw 3 boundaries and a bye for 4, bringing Kampong safely over the line (112/6).

So despite a brave effort by our decimated batting line up, a heroic bowling effort all around and a man-of-the-match performance by Morris, the Kampong U11 took the win and the points. Yet confidence has been built and the team knows it can perform under difficult circumstances. We have seen beautiful shots over the boundary by Vinz, Ibrahim and Morris; a huge c&b by Mahdiya; great keeping by Julius; brave and flawless bowling by Suvan. A morning well spend….

Sander Bakker

Presentatie ‘Murder at Lord’s’

Op donderdagmiddag 21 juni vond op de vijfde verdieping van het boekenpaleis van Scheltema de presentatie plaats van ‘Murder at Lord’s, de cricketthriller van Harry Oltheten en John Wories die onlangs verscheen bij Rupa Publications in New Delhi. Het was een zeer geanimeerde bijeenkomst waarbij ruim tachtig mensen aanwezig waren. De auteurs werden geïnterviewd door de bekende journalist John van Vliet die zich op speelse wijze van zijn taak kweet. Na afloop was er gelegenheid het boek te kopen en te laten signeren, mogelijkheden waarvan druk gebruik werd gemaakt, zo druk dat Scheltema in korte tijd uitverkocht raakte. Maar geen nood. Degenen die het boek alsnog willen aanschaffen kunnen dit doen via Amazon.com.


De dood op het cricketveld

Er zijn zo van die sporten die je onmiddellijk associeert met gevaar, doodsgevaar. De motorsport is er zo een. Ik moest eraan denken toen ik eind vorige week, op weg naar het verre Oosten des lands, terechtkwam in een radioprogramma gewijd aan ‘Jumping Jack’ Middelburg, een motorduivel van weleer. Deze onbesuisde coureur - hij kreeg zijn bijnaam niet voor niets - overleed op 3 april 1984, na een crash op het stratencircuit van Tolbert, in het Academisch Ziekenhuis van Groningen. Hij had hoofdwonden, hersenbeschadigingen en diverse inwendige verwondingen. Hij had zich letterlijk kapot gereden. Cricket is misschien wel de sport bij uitstek die als gevaarloos geldt. Toch kent ook de king of sports zijn dodelijke slachtoffers. Wat te denken van het verscheiden op 27 november 2014 van de veelbelovende Australische speler Phillip Hughes (1988 - 2014). Twee dagen ervoor was hij in de nek geraakt door een bouncer die uiteindelijk leidde tot een fatale hersenbloeding. Hij droeg weliswaar een helm, maar dat baatte hem niet. Drie dagen later zou hij 26 zijn geworden. ‘A freak accident’ noemden de kranten het, iets wat zelden of nooit voorkomt. Maar twee dagen alter was het weer raak, zij het dat het ditmaal geen speler betrof, maar een umpire. Tijdens een league match in Israël werd Hillel Awasker keihard door een bal op zijn kaak getroffen en stierf aan de hartaanval die op de aanslag volgde.

De cricketwereld kent geen officiële lijst van dodelijk ongevallen, maar Andy Bull heeft een verdienstelijke poging gedaan om een en ander te rubriceren. Van hem weet ik dat Patrick Turpie, nog maar 17 jaar oud, in 1967 om het leven kwam door een bal in zijn hartstreek. De lijkschouwer had het over ‘a million-to-one chance’, maar dat hielp de arme jongen natuurlijk niet meer. Of dat van die kans helemaal waar is valt trouwens te betwijfelen, want in 1975 overleed Martin Bedboker in Brisbane onder soortgelijke omstandigheden als de jeugdige Patrick. Martin was 22, wat je met enige goede wil nog wel kunt rekenen tot de bloei der jeugd. Nog veel jonger was Daniel Brown die in 1991 in zijn nek werd getroffen door een korte bal. Hij was slechts 13. Dit keer het de lijkschouwer het over ‘a million-to-one fluke’. Zou het?


Dr. Peter Brukner heeft getracht een antwoord op deze vraag te vinden. Hij wist uiteindelijk een lijst samen te stellen van dodelijke cricketongevallen in Engeland, Australië en Nieuw-Zeeland tussen 1850 en 1950. Zijn conclusie: cricket is een veel gevaarlijker sport dan je zou denken. In de genoemde periode waren er in Ierland en Engeland tenminste 358 aan cricket gelieerde dodelijke ongevallen te noteren. Daarbij komen 131 Australische en 17 Nieuw-Zeelandse. Een totaal dus van 506, met een gemiddelde van ongeveer vijf per jaar. Er was een piek midden jaren dertig, wellicht doordat de bowlers experimenteerden met Bodyline. In Engeland waren tussen 1933 en 1935 namelijk achttien doden te betreuren. Toch is het cijfer iets minder onrustbarend dan op het eerst gezicht lijkt. Vooral in de 19e eeuw vielen veel doden door bloedvergiftiging en tetanus, nadat bij het cricket opgelopen verwondingen onbehandeld bleven. Ook zijn er andere bijzondere doodsoorzaken. Zo vielen in 1917 twee schutters, leden van de IRA, spelers en toeschouwers aan tijdens een match in Dublin. De spelers lieten zich plat op het veld vallen, maar Kathleen Wright, 21, was niet zo snel en werd in de rug geraakt. Ze stierf op weg naar het ziekenhuis. En in 1943 werden negens jongens gedood bij Downside School in Somerset toen een Hawker Hurricane, laag over de ground vloog, een boom raakte en met zijn neus in het gras dook.

Brukner heeft nog veel meer opvallendst boven water gehaald, maar trok toch ergens een grens. Zo telde hij het geval van de umpire die in 1904 van een trap viel toen hij stiekem een lunchbiertje uit de kelder onder het clubhuis wilde stelen niet mee.
Hoewel het bovenstaande misschien anders doet vermoeden worden de meeste dodelijke ongevallen veroorzaakt door ballen, gebowld, gegooid of geslagen. In de laatste categorie valt het projectiel dat Pete laatst afvuurde tegen ACC en dat Floris’ moeder, die heerlijk zat te genieten aan de boundary, op een haartje na het leven benam. ‘The good die young’ luidt een bekend gezegde dat hier even niet op leek te gaan.

Harry Oltheten

Indian Cricket Day 2018

Op zaterdag 23 juni werd op VRA voor de twaalfde keer de Indian Cricket Day gehouden. Zoals de laatste jaren gebruikelijk was de opkomst enorm. Meer dan driehonderd deelnemers streden om een hoofdprijs die werd uitgereikt door Alok Sawhney, directeur van Jet Airways, de hoofdsponsor van VRA. Om die prijs werd fanatiek gestreden door cricketers die qua capaciteiten in VRA’s hoofdmacht niet zouden misstaan. De winnende captain, de winnaar van het "Open Wicket Bowling" en een van de genodigden op de VIP borrel voor Indiase bedrijven in de regio, werden allen verblijd met een gratis vliegticket. Speciale aandacht was er voor de familie van Gerard Inden, die zo veel jaren de organisatie van het toernooi voor zijn rekening nam en helaas afgelopen najaar is overleden. Mevrouw Inden en haar zoon en dochter woonden het evenement bij en Gerards verdiensten werden nog eens gememoreerd. Maar het was niet alleen maar cricket wat de klok sloeg. Er waren ook Bollywood style dansen te bewonderen en voor de kleintjes was er een springkussen en make-up workshop. Dat er bovendien genoten kon worden van heerlijk Indiaas eten spreekt vanzelf. Al met al alweer een zeer geslaagd evenement. We kijken nu al uit naar volgend jaar.

Indian Cricket Day 2018 sfeerbeelden

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures