Wk33: Women's T20I Series, NL vs IRL

De aankomende week zijn op VRA de ogen gericht op internationaal Damescricket, als VRA gastheer is van 3 wedstrijden in de Women's T20 International Series tussen Nederland en Ierland. Op maandag 14, woensdag 16 en donderdag 17 augustus te aanschouwen, alle dagen vanaf 14:00 uur 's middags. De entree is gratis, het is vakantietijd en het belooft aardig zomerweer te worden, dus alle reden om onze Dames te komen aanmoedigen. Zie je snel op VRA!

In the coming week, VRA's focus will be on international Women's Cricket, as VRA will host 3 matches in the Women's T20 International Series between the Netherlands and Ireland. On Monday 14, Wednesday 16 and Thursday 17 August, every day from 2:00 pm. The entrance is free, it's holiday time and it promises to be nice summer weather, so every reason to come and support our ladies. See you soon at VRA!

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures