Vrijwilligers maken van ODI's een groot succes

De roep om vrijwilligers klinkt al maanden luid en duidelijk. Misschien is het daarom wel aardig om melding te maken van het formidabele aantal van de ruim 120 (!) vrijwilligers die zich hebben aangemeld om te komen helpen. En het zijn niet alleen de leden van VRA die te hulp schieten, maar ook leden van andere cricketclubs. Zo maken we van deze gigantische internationale evenementen een gemeenschappelijke opgave die het hele Nederlandse cricket ten goede komt.

Hulde en dank aan allen die zich belangeloos inzetten om de 6 ODI’s tot zo’n groot succes te maken!

Club Aantal per club
ACC

3

Ajax

1

Centurions CC

1

Concordia

1

HV & CV Quick

5

Not a member of any club

20

Qui Vive

10

Salland CC

1

VCC

5

VRA

72

VVV

7

Grand Total

126

Vrijwilligers zijn elke dag nodig

En nog steeds kunnen we meer vrijwilligers inzetten. Met name ter voorbereiding op de wedstrijden tegen Engeland zijn er elke dag nog mensen nodig om de groundsmen (Benno en Tom) te helpen. ‘s Ochtends rond 8:00 moeten de covers van het veld afgehaald worden, zodat er gemaaid, geborsteld, geveegd, gewalst en gesproeid kan worden. Daarna moeten aan het eind van de dag de covers er weer zorgvuldig opgelegd worden. En als er overdag regen verwacht wordt, moet dit ritueel wellicht een paar keer herhaald worden.

Thuiswerken op VRA

Wist je dat je op VRA uitstekend kunt werken? Elke dag is het clubhuis open en staan de voortreffelijke WiFi, koffie en broodjes ter beschikking van alle leden om thuis te werken op de mooiste locatie die je kan voorstellen. Er zijn ruimten beschikbaar om even afzonderlijk te gaan zitten voor een conference call of een vergadering. Daarnaast is het terras en de longroom beschikbaar en voorzien van stroompunten.

Lunchen kan ook uitstekend op VRA. Layla en haar team kunnen naast koffie en thee ook eenvoudige broodjes serveren. En op verzoek kan er altijd meer.

Thuiswerken op VRA heeft als voordeel dat je prima je werk kan doen en tegelijkertijd de club kan helpen. Als de groundsman je komt vragen om even 10 minuten te helpen met de covers, kan je daarna meteen weer verder met je werk.

Daarnaast is het ook mogelijk om als vrijwilliger van de trainingsfaciliteiten gebruik te maken. Na het werk meteen even een paar balletjes slaan in de kooi is natuurlijk ideaal. Het scheelt een heleboel reistijd en je bent op je favoriete plek.

Kom dus naar VRA om thuis te werken en je club te helpen. Een win-winsituatie voor iedereen!

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures