Cricketplannen op VRA voor de komende weken

27 mei 2020 -

Translation of this page

Na de bekendmaking van de verdere versoepeling van de coronamaatregelen , kunnen we nu steeds meer cricket gaan verwachten op onze velden. Op deze pagina wordt telkens bijgehouden wat er kan en wat de regels zijn waar iedereen rekening mee moet houden.

Het Coronaprotocol

De voorwaarden waaronder cricket is toegestaan zijn uitermate streng. Daarnaast veranderen de regels voortdurend. Daarom proberen we het protocol om veilig te kunnen cricketen zo goed mogelijk bij te houden op de speciale pagina met de Coronaregels. Gelieve deze nauwgezet te lezen en na te leven.

Voorbereidingen

In elk geval de komende 3 weken hebben we nog niet de beschikking over de kooien. Dat betekent dat alleen op veld 2 getraind kan worden. Afgelopen zaterdag zijn de matten weggehaald en heeft de gemeente het gravel gëegaliseerd. Daarna moeten de nieuwe matten gelegd worden. Daar wordt nog aan gewerkt.

We verwachten opnieuw dat alle teams die willen komen trainen ook bereid zijn om hun handen uit de mouwen te steken om de accommodatie klaar te maken om te kunnen trainen. Meld je aan bij je captain. Teams die zich onderscheiden op het gebied van werken aan de club krijgen ongetwijfeld voorrang bij de indelingen.

Trainingen

Het Bestuur en de Elftalcommissie is druk doende geweest om trainingsschema's te maken die rekening houden met alle mogelijkheden én belemmeringen rondom corona. De registratie voor de trainingen heeft geleid tot een run op de beperkte plekken. Alle plekken, op 1 na, zijn nu gevuld.

Aangezien we te maken hebben met strikte limieten aan het aantal spelers per trainingssessie, is besloten om te gaan werken met trainingsslots. Op die manier kan ieder lid zich inschrijven voor een slot dat beschikbaar is. Inschrijven voor de beschikbare training slots gaat via dit

Voor de trainingen gelden in elk geval de volgende afspraken:

  1. Iedereen wordt geacht zich strikt aan de coronaprotocollen van alle instanties te houden. Hier wordt streng op toegezien, zowel door het Bestuur als door ambtenaren van het Amsterdamse Bos. Er staan hoge boetes op.
  2. Training is alleen beschikbaar voor leden die hun contributie betaald hebben of een afspraak met de Penningmeester hebben.
  3. Trainingen worden gegeven door Peter Borren en Vikram Singh.
  4. Het is niet toegestaan om te trainen met een eigen groep, buiten het schema om.
  5. Leden kunnen alleen trainen in het tijdslot waarvoor ze zich hebben ingeschreven.

Wedstrijden

Onder de geldende regels is het mogelijk om onderlinge wedstrijden te organiseren. Het Bestuur en de Wedstrijdcommissie willen zo veel mogelijk cricket op de velden faciliteren. Er is nagedacht over een wedstrijdschema waarbij allerlei wedstrijdvormen en combinaties mogelijk zijn. Dat worden bijvoorbeeld meervoudige clashes of the Woods en andere onderlinge wedstrijden! Daarnaast willen we iedereen in de gelegenheid stellen om zo veel mogelijk mee te kunnen spelen. We hebben daarvoor geïnventariseerd wanneer spelers beschikbaar zijn. Op basis daarvan kunnen we indelingen maken.
Kijk in het wedstrijdschema welke wedstrijden op het programma staan.

Wil je dit seizoen meespelen? Vul dan zo snel mogelijk het inschrijfformulier voor je beschikbaarheid voor de wedstrijden in.

Belangrijke links:
Inschrijfformulier voor de trainingen.
Inschrijfformulier voor je beschikbaarheid

Dit artikel wordt telkens bijgewerkt.

Translation of this page


Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures