Renovation 3rd ground

Naar aanleiding van de bar slechte staat van met name veld 3 is door het Bestuur na constructief overleg met Sportparkbeheer Amsterdamse Bos besloten om nog tijdens het seizoen de toplaag van veld 3 af te laten schrapen en het veld vervolgens opnieuw door te zaaien. Dit is door 'Het Bos’ voortvarend opgepakt en afgelopen maandag 5 augustus meteen gebeurd. Naar verwachting is het veld binnen 2 weken weer te gebruiken, maar een en ander heeft helaas wel tot gevolg dat we tijdelijk over slechts twee velden beschikken. Hierdoor zal in geringe mate geschoven moeten worden met aanvangstijden en wedstrijden, waarvoor uw begrip gevraagd.

Due to the very poor condition of ground 3 in particular, the Board decided after constructive consultation with Sportparkbeheer Amsterdamse Bos to have the top layer of ground 3 scraped off, even during the season and then sow the field again. This was picked up energetically by 'Het Bos' and was done immediately on Monday 5 August. It is expected that the field can be used again within 2 weeks, but unfortunately this means that we temporarily have only two grounds available. As a result, there will have to be a slight shift in starting times and home matches, for which your understanding is requested.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures