Indoor Jeugdtraining Begonnen / Youth Indoor Training Started

Onder leiding van international Peter Borren zijn de jeugd indoortrainingen van start gegaan!
De eerstvolgende training vindt plaats op zondag 3 februari in de Apollohal Gymzaal beneden om 12:30 voor de U10's, en voor de U12's om 14:00. Zie onder voor verdere trainingsdata. Ook vriendjes/vriendinnetjes en zij die zich nog niet aangemeld hebben zijn welkom om mee te trainen!

English version

The youth indoor trainings of this year are off to a start, with international Peter Borren taking on responsibility once again as lead trainer.
The next training will take place Sunday, February 3rd in the Apollohall Gymnasium (downstairs) at 12:30 for U10's and at 14:00 for U12. See below schedule for further training days and times. Please bring along any friends, and also those that have not yet registered are free to join in!

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures