Zondag 16-9-2018: Kids4Golf op VRA!

Kijk of hoe jouw battingstijl helpt bij het wegslaan en putten van een golfbal.


Ben je tussen de 8 en 12, doe mee met het Tiende Kids4Golf Toernooi in het Amsterdamse Bos! Op zondag 16 september krijg je de kans om gratis kennis te maken met golf. Bij ons op V.R.A. kan je een rondje van 4 holes spelen. Echt heel leuk én er zijn mooie prijzen te winnen.

Op zondag 16 september organiseert Kids4Golf, met hulp van ANWB en Jumbo Golf, haar jaarlijkse golftoernooi. Jij en jouw vriendjes zijn van harte uitgenodigd. Je vriendjes hoeven geen lid te zijn van VRA of cricket te spelen. Neem vriendjes van school mee. Helemaal goed.

Jullie spelen dus met en tegen elkaar in een ronde van 4 holes. Er zijn prachtige prijzen te winnen voor de winnaars: een golfcursus op Golfclub Olympus en een schitterende beginnersgolfset, beschikbaar gesteld door Jumbo Golf.

In totaal nemen de lessen en het spel twee en een half uur in beslag. Er kan worden gekozen uit verschillende aanvangstijden en je hoeft alleen sportieve schoenen mee te nemen.

Natuurlijk blijft cricket altijd onze eerste sport, maar toch leuk om te zien of je de nieuwe Tiger Woods bent! Geef je snel op want het aantal deelnemers is beperkt. Meer informatie en inschrijving op Kids4Golf.nl.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures