VRA Opbouwdag 7 april 2018

Het nieuwe seizoen staat voor de deur en dat betekent dat het complex van VRA in gereedheid moet worden gebracht. Om het terrein en het clubhuis er weer tiptop uit te laten zien is ieders hulp dan ook van harte welkom. In overleg met onze groundsman Paul Polak is er besloten om op zaterdag 7 april handen uit de mouwen te steken. Het plan is om vanaf 11:00 uur op VRA aan de slag te gaan met verschillende klussen waarbij zowel wat zwaardere als lichter zaken aan bod komen.

We verwachten van elk team tenminste 2 vrijwilligers (evt. aan te wijzen door de captains) om te helpen bij het gereedmaken van het complex. Voor lunch wordt gezorgd. Graag vernemen wij via secretaris@vra.nl wanneer u een steentje bij komt dragen.


The new season is upon us and that means the VRA complex must be prepared accordingly. To get the grounds and clubhouse in tiptop condition again everyone's help is more than welcome. In consultation with our groundsman Paul Polak we've decided to have people get their hands dirty on Saturday 7th April. The plan is to start at 11:00 @VRA to work on different things, both heavier and lighter duties.

We'll be expecting a minimum of 2 volunteers per team to help us in the season's preparation (assigned by the captains if needed). We'll make sure lunch is available to all who put in the work. Please let us know through secretaris@vra.nl if you'll be around to help the club out.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures