Clubicoon Paul Polak onverwacht overleden

Met grote verslagenheid delen wij u mee dat Paul Polak geheel onverwacht is overleden in de nacht van 25 op 26 december. Met het overlijden van Paul heeft VRA niet alleen een uniek clublid en speler, zijn gedreven groundsman, Lid van Verdienste en steunpilaar van de club verloren, maar ook een onvervangbare vriend en karaktervol mens. Paul was 67 en vol energie betrokken bij de nieuwe plannen van zijn geliefde club. Het bestuur is aangeslagen door dit bericht en wenst zijn geliefden en familie veel sterkte in deze moeilijke tijd.

De crematie van Paul vindt plaats op 9 januari om 13.00 uur op Westgaarde
Vervolgens zal er een afscheidsbijeenkomst zijn op VRA vanaf 16.00 uur.

Yesterday night, 26 December, Paul Polak passed away, totally unexpected. With the death of Paul, VRA has lost not only a unique member and player, its relentlessly compelled groundsman, Honorary Member and pillar of the club, but above all its irreplaceable friend and human being full of character. Paul was 67 and working on the new plans of his beloved club full of energy. The Board of VRA is very moved by this unfortunate notice and wishes his loved ones and family all the strength in these difficult times.

Paul's cremation will be held on the 9th of January at 13.00 and will be at Westgaarde
Afterwards a farewell gathering will take place at VRA starting at 16.00.

A visual tribute to Paul, by Icara Kraidy:

Interview with Paul Polak by Amsterdamse Bos TV (in Dutch):

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures