Dutch Lions

Ook dit jaar zijn er verschillende VRA spelers voor de verschillende selecties van de Dutch Lions geselecteerd om mee te gaan op tour:

Udit Nashier is uitgenodigd om zowel met de U12 mee te touren naar het Royal Hospital School Festival (26 juli - 5 augustus) en met de U13 deel te nemen aan een tour naar Kent en Essex (22 juli – 29 juli)

Debrup Dasgupta en Vikramjit Singh zijn geselecteerd om met de U15 te touren naar Husum – Noord Duitsland (17 – 21 juli) en deel te nemen aan de Euro Challenge die in Nederland wordt gehouden (24 – 28 juli)

Vikramjit Singh is tevens voor de U17 geselecteerd om van 12 tot 19 augustus af te reizen naar het London Schools Cricket Festival Ampleforth College. Ook Salman Mirza kan nog een plek voor deze tour bemachtigen door zich in de competitie te bewijzen.

Het bestuur feliciteert Udit, Debrup en Vikramjit met het behalen van de betreffende selecties en wenst Salman succes met het werken naar zijn selectie. De genoemde tours zullen zelfs een tour-veteraan als Floris Kappelle doen watertanden en wij zijn ervan overtuigd dat alle jongens fantastische ervaringen tegemoet gaan, gepaard met top-cricket en nieuwe vriendschappen!

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures