VRA 1 vs France

De ploeg van Peter Borren maakt zich op voor het aankomende seizoen en nu ook Ben Cooper in het land is, komen deze voorbereidingen in een stroomversnelling. Naast de verschillende trainingen die al geruime tijd onderweg zijn, worden er ook een aantal oefenwedstrijden door VRA1 afgewerkt. Komende zondag, 30 april 2017, staat een wel erg bijzondere oefenwedstrijd op het programma: tegen het nationale team van Frankrijk! U bent van harte welkom om 'onze jongens' thuis aan te komen moedigen. Na de toss zal de eerste innings om 11:00 uur aanvangen. Een unieke aangelegenheid om uw favoriete cricket whites te laten signeren door uw favoriete Franse spelers.

Peter Borren and his merry men are well underway in the preparation for the upcoming season and the arrival of Ben Cooper has only accelerated that. Besides the practices that have been underway for some time, the Fluffers have some practice matches lined up. This Sunday, 30 April 2017, the most 'exotic' opponent of this pre-season program will be next: the French National team! Everyone is most welcome to come and support our lads at the VRA pavilion. Toss and first innings will be at 11 o'clock, so head down to the VRA grounds and get your whites signed by your favorite French player!

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures