Oefenkooien gereed / Nets ready for use

Afgelopen week heeft groundsman Paul Polak hard gewerkt om twee van de drie oefenkooien nu al gereed te hebben. Alle VRA leden die graag zouden willen trainen kunnen daarom vanaf dit moment gebruik maken van deze faciliteit om een hele vroege start van het seizoen te maken. Houdt u er rekening mee dat trainen buiten door VRA geregelde en begeleide trainingsuren voor eigen risico is en dat er nog sprake is van beperkt licht in de avonduren. Bovendien kan het zijn dat er (even) niemand op het clubhuis is.


This last week our groundsman Paul Polak has seen to preparing two of the three nets that are now ready for use. All VRA members who want to get a head start to the outdoor season are welcome to come practice. Please be reminded that all practice sessions that are not organized and supervised by VRA are at own risk and that this early in the year the light is still very limited. Also take into account that it's possible that there might not be anyone present at the pavilion.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures