Stemmen KNCB Cricket Gala 2016

Het is weer tijd om te stemmen voor de prijzen die jaarlijks door de KNCB worden toegekend tijdens het Cricket Gala, dit jaar gehouden op 27 november in Leidschendam. Namens VRA zijn er verschillende leden genomineerd. Er is een commissie wiens stem voor 25% meetelt, maar de online stemmen van het publiek tellen voor de andere 75% mee en alle stemmen zijn dus welkom! Stemmen kan HIER.On November 27th the KNCB will be awarding prizes during the annual Cricket Gala, which this year will be held in Leidschendam. The VRA board is pleased to announce that we have several nominees this year. The vote of the public counts for 75% of the total vote, so your vote matters! Vote now HERE

VRA nominaties/nominees:

Eric Szwarczynski voor Beste Speler Topklasse (Best Topklasse Player)

Vikramjit Singh voor Beste Jeugdspeler (Best Youth Player)

Sieb Mulder voor Clubvrijwilliger van het jaar (Volunteer of the Year)

Het VRA clubhuis als Accommodation van het Jaar (Accommodation of the Year)

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures