Politie is goed bezig!

'And now for something completely different...'. Jawel, de politie is goed bezig mensen! Gelukkig zijn er afdelingen die de tijd beter besteden dan aan gemakzuchtig targets halen en parkeerbonnen uitschrijven op een drukke zondagmiddag in het Bos. Watskebeurt?

In de afgelopen maanden is een aantal keren 's nachts ingebroken bij verschillende verenigingen in het Amsterdamse Bos. Ook VRA was er op 2 achtereenvolgende nachten het slachtoffer van. Gelukkig viel de schade mee, maar toch werden bijvoorbeeld twee computers gestolen. Hoewel tamelijk gedateerd voor VRA toch erg nuttig en bovendien kost vervanging geld.

Gelukkig beschikt VRA over een geavanceerd camerasysteem (laat dat maar aan Sieb over) en konden we de politie uitstekende videobeelden aanleveren. De heren waren niet goed herkenbaar, maar in combinatie met aangiften van omringende hockeyclubs ontstond een overtuigend signalement. Vanwege de omvang en frequentie van het aantal inbraken en de arrestatie van een aantal verdachte personen maakte het Openbaar Ministerie serieus werk van deze zaak en werkte de politie nauw samen met de getroffen clubs om daadwerkelijk 'boeven te vangen'.

Wie schetste onze verbazing toen vorige week 2 vriendelijke agenten op het raam klopten en bij de aanwezige Paul en Sieb de gestolen computers kwamen terugbezorgen? Een grote verrassing en voor de club heel prettig. Voor de inbrekers minder prettig, die zitten voorlopig vast.

Bij dezen onze hartelijke dank en complimenten aan de politie Amstelveen.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures