Houdt de dief!

Diefstal uit kleedkamers op VRA

Op 29 juni jl. zijn op VRA spullen gestolen uit een kleedkamer die een onbewaakt moment niet was afgesloten. Helaas werd dit pas afgelopen weekend bekend. Onze gasten van HCC 2 werden tijdens de wedstrijd tegen VRA 2 beroofd van mobiele telefoons en portemonnaies, toen hun kleedkamer rond een uur of 14.00 slechts een korte periode open bleef.

 Extra vervelend is bij dit soort incidenten dat er al gauw onderling wantrouwen ontstaat en insinuaties de kop opsteken. Dat is ditmaal gelukkig niet nodig, want dankzij Sieb Mulder en zijn onfeilbare technische hulpmiddelen zijn zowel de diefstal als de dief duidelijk op beeld vastgelegd. Publicatie van de beelden op internet is helaas niet toegestaan. Belangstellenden kunnen de beelden komen bekijken en wellicht de persoon in kwestie herkennen. Nadere informatie bij Sieb Mulder of Paul Polak.
Zowel de beelden als alle tips zullen aan de politie worden doorgegeven.

Laat dit vervelende voorval opnieuw een waarschuwing zijn om vooral kleedkamers af te sluiten en geen waardevollen spullen achter te laten! En valt iemand of iets op dat u niet vertrouwt, meldt het dan aan aanwezige clubleiding of Paul Polak.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures