VRA-discount @ Spa Zuiver

Afgelopen jaar heeft VRA voor haar leden een prachtige regeling kunnen treffen met Spa Zuiver, als businesspartner op de Amsterdamse SportAs. Cricketen doe je natuurlijk bij VRA, maar wil je ook buiten het seizoen sporten, fit blijven of juist ontspannen in het Amsterdamse Bos, bij Zuiver kan dat en bovendien met speciale korting. Hier kun je onder deskundige begeleiding aan een gezond en fit lichaam werken. Er is een uitgebreid aanbod aan groepslessen, yoga en mogelijkheden voor personal training. Aansluitend pik je nog even een sauna of koel je af in zwembad met whirlpool.

VRA-tarief €50 pmd

VRA-leden en hun partners (mits woonachtig op het zelfde adres) krijgen korting op het sportabonnement Body & Mind. Je kunt nu lid worden zónder inschrijfkosten voor slechts €50,00 pp per maand. (Normaal €79,00)

Abonnement is excl. eenmalige kosten à €19,00 pp voor een TGS-sleutel en slot voor je kluisje.
Het lidmaatschap is ook weer per maand opzegbaar, dus je zit nergens aan vast.

Hiervoor heb je recht op: - onbeperkt fitness - onbeperkt deelname aan groepslessen - intake door fitness professional (en 7 vervolgafspraken per jaar) - gebruik van de luxe Spa, dagelijks max. 1 uur - voor verdere informatie en openingstijden zie de website van Spa Zuiver.

Ga eens langs voor een proefles en schrijf je in met een paar VRA-vrienden. Gezellig toch?

Hotelaccommodatie
Naast sport en ontspanning biedt Zuiver ook betaalbare (sport)hotel-accommodatie. Er is sinds kort bovendien een hele nette groepsaccommodatie in een apart gebouw naast het hotel. Deze is geschikt voor maximaal 25 personen, maar dus voor VRA ook ideaal om buitenlandse touringteams betaalbare logies op loopafstand van ons veld aan te bieden.

Heb je aanvragen van touringteams, maak ze attent op dit arrangement en laat eventueel logies voor hen organiseren via VRA. (Voor meer informatie kun je bij Benno van Nierop terecht.)

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures