How's That! 20 May 2014

Year 82 Issue 6

Clubblad Amsterdamse Sportvereniging VRA


How's That verschijnt tijdens het cricketseizoen wekelijks


Redactioneel

Vast en zeker was ik niet de enige. Zaterdagochtend op mijn balkon met krantje op schoot en kopje koffie binnen handbereik leek het wel een ‘Wiedergutmachung’ van de weergoden voor het voorgaande weekend. Zelf pas spelend op zondag (zoals het hoort) maakte ik mijn plan. De keuze bestond achtereenvolgens uit VRA 1, ZaMi 1, ZaMi 2 of toch naar ZaMi 3 op het Loopveld. Aangezien ik wel goed zat bedacht ik het eerste uurtje over te slaan en rond de klok van twaalf op de fiets over de ‘sportas’ naar het bos te fietsen. Kronos en ik zijn nooit de beste vrienden geweest, dus twaalf uur werd half één en toen ik mij rond één uur op VRA meldde schrok ik me een hoedje. Aanvankelijk dacht ik dat het door het weerkaatsen van de zon was dat ik op het scoreboard van het huisje een ‘1’ voor een ‘7’ hield, maar toen ik het terras opging zag ik het toch echt goed op het andere scoreboard: VRA 79/7… Een tijdje geleden.

De banken waren goed gevuld, er werd gezeten onder de boom in de schaduw en op het terras was het een drukte van jewelste met Zami’s ‘from all walks of life’. Ik zag ontspannend zittende uitsupporters, Pete niet in crickettenue, de balsponsor, whiskey, een goed gevulde Clive’s corner en natuurlijk een schitterende ground. Ik hoorde wat discussie over VRA-fantasy lijstjes en zag Vinoo in het midden zijn best doen nog iets van een verdedigbaar totaal op het bord te krijgen. Zelfs Zami 1 en 2 besloten niet langer het onvermijdelijke af te wachten en gingen voor de verandering een keer stipt om 13:30 van start.

Ik was inmiddels onderweg naar ’t Loopveld om de verrichtingen van Zami 3 gade te slaan. Aangekomen zag ik dat captain Thijs zijn vader Ed had opgetrommeld voor de nodige adviezen binnen de lijnen en prompt leek Zami 3 op weg de ACC score binnen de perken te houden, zodat een succesvolle chase meer dan mogelijk was. Helaas waren de laatste 10 overs wat slordig waardoor ACC versnelde en uiteindelijk 180+ runs in 35 over neerzette. Ik wenste de mannen succes en fietste snel weer terug naar VRA. Daar aangekomen zag ik dat er al 5 Dosti bastmen aan de kant zaten. Eveneens zag ik dat het VRA totaal van 134 snel gehaald zou worden. 2 gespeeld, 1 gewonnen, 1 verloren. En een verlies tegen deze voornaamste titelkandidaat zal meer teams overkomen.

Dan maar naar het ABN veld, waar Zami 2 zojuist aan een schier onmogelijke chase begonnen leek. Tegenstander was Rood en Wit en na ze vorig jaar op eigen veld verslagen te hebben zat er dit keer nooit een stunt in. Zami 1 won wel weer gewoon op het tweede veld en lijkt serieus mee te gaan doen om het Zami landskampioenschap. VRA 2 wilde de nederlaag van twee weken geleden snel vergeten en op facebook was te lezen dat ze zichzelf in een goede positie hadden gemanoeuvreerd door HCC 2 op eigen veld op 186 runs te houden in 50 overs. Een haalbaar target. Helaas bleek ’s avonds dat de machine gestokt was bij 150 odd runs. Een eindscore van 1-4 op zaterdag. Het kan verkeren.

Dan zondag. VRA 3, 4 en 5 moesten allen aantreden. Onbegrijpelijk dat Harold met dit schitterend weer met zoveel afzeggingen werd geconfronteerd. Gelukkig had hij in zijn krappe selectie wel wat sterk spelende VRAers zoals Ashish Thapa en Hugo Debaig. En met een welwillende tegenstander werd het uiteindelijk 10 tegen 10. VRA 4 speelde uit bij Rood & Wit (uitslag op moment van schrijven onbekend red.) en VRA 3 mocht van wedstrijdsecretaris Harold het gaan proberen op het graswicket van het hoofdveld. Ondanks het gebrek aan supporters, de trouwe kliek daargelaten, bracht dit het beste bij de spelers van het derde naar boven die samen met de tegenstander Paul bedankte door samen net niet tot 500 runs te komen. VRA 3 maakte de meerderheid van de runs.

Komend weekend kunt u op vrijdagmiddag al terecht wanneer de Zamigo’s op VRA spelen tegen USC Old Boys. Op Zaterdag ontvangt VRA 2 Excelsior ’20 en na twee verloren potten kunnen ze uw steun aan de boundary wel gebruiken. VRA 1 en de Dames reizen af naar respectievelijk Den Haag (HCC) en Leiden. Op zondag speelt alleen VRA 3 thuis tegen Concordia. En voor de vroege vogels zijn U12 en U16 ’s ochtends vroeg actief. Het weer lijkt zich na een onweersbui op woensdag weer te herstellen, dus tot zaterdag of zondag.

Redacteur van de Week,
Berend Steenhof

VRA1 in de media

Amstelveens Nieuwsblad: CRICKETERS VRA OVER DE KNIE Door Ruud Ackermann

AMSTELVEEN. Uitbundige zon, ’n prachtige grasmat en toch sombere gezichten bij de cricketers van VRA. Een kansloze nederlaag tegen Dosti was daarvan de oorzaak. Ook ACC kon het in Den Haag tegen landskampioen Quick niet bolwerken, al was het krachtsverschil daar uiterst klein.

Met VRA als eerste aan slag, ging het al gelijk mis. Het openingspaar was vertrokken vóór men in de gaten had dat de wedstrijd was begonnen. De Amstelveense wickets bleven vallen, vrijwel allemaal gevangen achter het wicket. De jonge VRA ploeg had geen weerwoord op het snelle bowlen van de Amsterdammers en nadat Vinoo Tewarie als enige een positieve score liet noteren (31) was het na ruim 40 van de beschikbare 50 overs gebeurd. All out voor slechts 134 runs. Toen daarna ook het bowlen en het fielden van VRA onder het normale niveau bleef, was een forse afstraffing niet te voorkomen. Dosti verloor daarna nog wel 5 wickets, maar na ruim 26 overs werd de winnende run in de boeken bijgeschreven en konden onze plaatsgenoten de wonden likken. De afwezigheid van de geblesseerde captain Peter Borren werd pijnlijk gevoeld. Als geen ander weet hij zijn spelers te inspireren. Het was die inspiratie die zaterdag ontbrak.

ACC reisde naar Den Haag waar landskampioen Quick na verlies verleden week, een maatje te groot bleek. Wel scoorden enkele van onze plaatsgenoten er lustig op los. Bas van der Heijde met 84, Heino Kuhn 86 en Greame van Buuren met 33 runs, kwamen goed los. De overige 8 ACC batsmen kwamen gezamenlijk niet verder dan 21 runs en, evenals verleden week, kwam het totaal daardoor te laag uit om succesvol voor de winst te gaan. Opvallend was dat alle ACC’ers middels vangballen naar de kant werden verwezen. De 233 runs van de Amstelveners werden, ondanks het goede fielden, in de 48e over door Quick gepasseerd, 234 voor 6. Assad Zulfiqar en Greame van Buuren namen elk twee wickets, beiden voor 47 runs.

Het Parool

Hieronder het verslag in Het Parool van de wedstrijd VRA 1 - Dosti j.l. zaterdag. Opklikken voor groot.

Verslag VRA 3 vs Kikkers CC

‘Cricket is a batsman’s game’
-Richie Benaud-

Na anderhalf seizoen geleund te hebben op een geode bowling attack bleek zondagmiddag eindelijk weer eens dat in VRA 3 iedereen ook kan batten. De meesten van ons hadden de wisselvallige vorm aan bat van de afgelopen seizoenen achter zich gelaten en het aanzicht van het graswicket tijdens de koffie was het laatste duwtje in de goede richting dat sommigen van ons nodig zouden hebben. Voor de volgers van VRA 3 waren er overigens op de laatste cricketdag van vorig seizoen al tekenen van herstel waar te nemen. In de tweedaagse op en tegen ACC hadden Deon Veldtman en Thomas Pasierowski het seizoen mooi afgesloten met een sterke batting innings.

Zonder Paul geraadpleegd te hebben maar met de wedstrijd van VRA 1 de dag ervoor in het achterhoofd hoopte ik de toss te winnen om eerst te gaan fielden. Bilal Ahmed had wat ‘inside information’ en vertelde me dat Kikkers CC een bowling side was. Na de toss verloren te hebben bleek Bilal over goede informatiebronnen te beschikken. De captain nodigde ons uit eerst te gaan batten. Martijn Besier opent sinds jaar en dag de batting van VRA 3 maar bij afwezigheid van Phil stuurde ik Thomas Pasierowski met hem het veld in. Om dit zelf een gouden greep te noemen gaat wat ver maar wie de innings van Thomas gadesloeg moet van tijd tot tijd genoten hebben. Martijn werd vroeg verschalkt door een inswinger waarna Thomas en Deon het heft stevig in handen namen. Deon bouwde zijn innings rustig op en ondersteunde Thomas aanvankelijk om vervolgens zelf aan het scoren te slaan. Het eerste 100+ runs partnership van het seizoen! Toen Thomas na 65 runs gebowled werd stond het totaal al op 125 na 20 overs. Een goed score lag in het verschiet. Debutant Khalid Sherzad kwam in op vier en speelde een voortreffelijke innings waarbij veel singles werden gelopen en de slechte ballen werden afgestraft. Na Deon (44) en Khalid (54) stond de teller op 242 runs met nog 5 overs te gaan en 6 wickets in hand. Luxe! Steve Kamper had in dit totaal als vijfde batsman overigens ook een aanzienlijk aandeel met een zeer agressief geslagen 42 runs. Paul McPhilimy voegde nog 23 runs toe aan het totaal waarmee we strandden op 273 runs na 40 overs. Net geen 7 runs per over.

De kunst van het doorpakken zat er helaas na de lunch niet in. Of het nu het warme weer was, de eerste keer van het seizoen in de wei of de riante voorsprong, het bowlen en fielden was niet des VRA 3. Openingsbowler Piotr Pasierowski daargelaten wisselden alle bowlers goede deliveries af met slechte. Het veldwerk was ook niet verzorgd. Met andere woorden ‘de wereld op zijn kop’. Waar het fielden en bowlen bij ons altijd dik in orde is gold dit vandaag voor het batten. Maar ja, toen Kikkers na 10 overs pas 35 runs op het bord had staan wisten we dat ze er 8 per over moesten gaan maken. Een brug te ver. Ondanks een aantal sterke batsmen en gemiste vangkansen viel het laatste wicket na 196 runs in de 38e over.

De eerste twee punten zijn binnen en dit smaakt naar meer. Debutant Khalid heeft zijn potentie laten zien. Als we vanaf nu onze sterke punten ook weer oppakken kan het nog wel eens een mooi jaar gaan worden. Het spelen tegen een sportieve tegenstander als Kikkers CC was eveneens een verademing. Paul en zijn AZN (=assistent zonder naam) worden bedankt voor het veld en de lunch. Onze vaste schare fans (jullie weten wie jullie zijn) ook, al was het wel erg vreemd Jaap Grootmeijer te zien vertrekken vóór het bowlen van Piotr. Maar ja, zoals ik al zei: De wereld op zijn kop. Komende zondag spelen we thuis tegen DSV Concordia. Tot dan.

Berend Steenhof

Verslag VRA ZaMi 2 vs Rood & Wit ZaMi

'Nipt' verloren 148 a.o. - 194 v 4

Omdat er sommige spelers bijzonder nodig naar een Spaanse voetbalwedstrijd, tussen één of andere oplichtersclub en een stel andere boefjes wilden kijken, was het plan opgevat om te 1300 ure te beginnen. Hetgeen erin resulteerde dat wij voor het eerst sinds jaren op tijd startten. Namelijk om 13.30 uur, nota bene op het ver gelegen ABN veld. Welke truc zal onze nieuwe captain, captain Bob, volgende week uit de hoge hoed toveren om dit opnieuw te bewerkstelligen? Het zonovergoten veld lag er wonderwel pico bello bij, niets stond in de weg om er een prachtige cricketdag van te maken. Na verloren toss werden wij op het warmst van de dag het veld in gestuurd. En dat vinden de meeste ouwe bibbers onder ons niet zo fijn. Onze bowlers konden niet echt goed vat krijgen op het openingspaar, hetgeen erin resulteerde dat het eerste wicket pas na ruim een uur viel, toen de teller al op 75 stond.

Na 35 warme overs stonden er 194 runs op het bord voor het verlies van slechts 4 wickets. Batsman nr. 1 van Rood & Wit, Tarick Weber had toen het mooie totaal van 89 no bereikt. Helaas voor hem werd hij door zijn mede batsman niet in staat gesteld de zo door ieder cricketer begeerde century te maken. Humaun, ons Bengaalse wonderkind 2 v 22 in 7 (heel aardig), Willem van Mierlo 1 v 34 in 7 en Sebas Capel 1 v 32 in 7 waren de bowlers die een potje konden breken. Na een veel betere lunch dan in voorgaande jaren togen we weer naar hetzelfde veld, ondanks aandringen van Floris die de tweede innings liever op het hoofdveld had afgehandeld.

Het totaal was hoog, maar te maken. Echter onze runrate was dermate laag; na een over of 10 stonden er slechts 18 runs op bord. De overrate was tevens ongelofelijk laag omdat de openingsbowler van R&W een aanloop vanaf de screen nam.
Dat forceren geen goede raadgever was bleek al snel, de wickets begonnen alras te vallen. Discutabel bleek het wicket van Willie; had de bal in de hand van de fielder nu wel of niet het gras geraakt tijdens de vang. Uiteindelijk besliste de umpire bij gebrek aan de tv-umpire dat het een echte vang was, wij zullen het nooit weten. Het bleek het breekpunt van de wedstrijd. Op 148 waren we all out. Huib Bier 21, Toon Hintzen een stijlvolle 24 en Humaun 29 runs. De rest scoorde te langzaam of te weinig of een combinatie van beide. De derde innings kende echter geen verliezers op het schitterende terras van onze fijne club.

Huib Bier

Verslag VRA ZaMi 3 (Studs) vs ACC ZaMi (Teens)

Terwijl busladingen vol supporters voor de eerste en gelijk meest beladen wedstrijd van het seizoen nog moesten arriveren, stond de helft van het team al in de kooien van ACC. Er waren namelijk, zoals goed gebruik is bij Zami 3, nog jongens die even snel een spoedcursus "hoe-ga-ik-niet-voor-duck-tijdens-mijn-eerste-cricketwedstrijd-ooit" kregen. Zelfs afbeller D. van Stolk kwam nog even langs om de groenen te laten zien hoe het spelletje gespeeld moet worden.

Toen de basis van het batting, bowling en fielding was uitgelegd en de jongens zich al aardig in het zweet hadden gewerkt was het eerste beladen moment van de dag aangebroken, de toss. Later bleek dat niemand zich kon herinneren dat er een munt was geworpen, de gevolgen waren duidelijk: ACC mocht als eerst een score neerzetten op het bord.

Opstelling ASCV/VRA ZaMi 3:
J. van der Heide, L. Janssen(wk), D. Kapelle, P. de Lange, T. Maessen, E. van Nierop, T. Van Nierop(c), K. Nieuwkerk, D. Wortman, B. Zweers en first-timer: J. Evers. Als reserve spelers had de skipper nog B. Steenhof en R. Ravenhorst tot zijn beschikking.

Nadat de bowling geopend was door onze captain aan de Amstel end, kwam onder hoorbare teleurstelling van het thuispubliek van het Kronenburg end oud-ACC talent K. van Nieuwkerk met een fenomenale eerste over. Het bestuur van ACC stond met haar handen in het haar en vroeg zich af hoe het in hemelsnaam mogelijk is dat hij nu voor VRA Studs uitkomt. Na acht overs hadden de S tuds slechts 22 runs tegen gekregen toen de skip besloot D. Wortman en T. Maessen aan te zetten. Vier overs later was het de beurt aan D. Kapelle en J. van der Heide om de score van 41 niet verder te laten oplopen.

Met een onorthodoxe dubbele stuit caught and bowled door P. de Lange viel het eerste wicket van ACC voor 60 runs uit 17 overs. Het meegereisde publiek en de wisselspelers, die inmiddels al een biertje hadden besteld, sprongen op de banken van enthousiasme. Na de welverdiende felicitaties en de korte maar belangrijke overs van Zweers en Evers was het tijd om troefkaart E. van Nierop te spelen, opgeroepen de week voor de wedstrijd om het team van broodnodige ervaring te voorzien. Terwijl de overs voorbij gingen en het zowel op als naast het veld heet begon te worden zorgde T. Maesen voor het belangrijke tweede wicket. Terwijl de derde partnership van ACC de score liet oplopen en daarmee het succesvolste van de dag zou worden was de spanningen langs het veld duidelijk voelbaar. Toen D. Kapelle zichzelf tot leider in de Thijs van Nietdrop-competitie promoveerde en dit ook nog werd uitgelegd als een tactische keuze was ZaMi 3 gebrand om een wicket te pakken.

Die kwam er in de 32ste over dankzij een venijnig langzaam balletje van D. Wortman op middle stump met 162 runs tegen. Op de laatste bal van de innings pakte de skipper nog het vierde wicket en was het tijd voor de lunch. Met een totaal van 186 runs tegen werd het moment gebruikt voor het opstellen van een aanvalsstrategie, oppeppen van de innerlijke psyche en het maken van afspraken voor een training zodat het aantal wides in de toekomst beperkt kan blijven.

Als eerst na de thee kwamen uit het paviljoen batsmen J. van der Heide en K. van Nieuwkerk om de aanval te openen op de score van ACC. Al na de derde bal kon batsman nummer twee, zonder een bal gezien te hebben, aan zijn kleurtje werken na een controversiële call van zijn partner. Bronnen bevestigen dat de twee in de derde innings het hebben uitgesproken en dat het geen gevolgen heeft voor de sfeer in het team voor de rest van het seizoen. Niks was nog verloren voor VRA mede omdat cricketberoemdheid E. van Nierop op drie was gezet door zijn zoon.

Nadat een eend van het veld af liep konden L. Janssen en J. van der Heide een behoorlijk partnership neerzetten van 64 uit 78 ballen. Het zag er echter een paar overs later redelijk somber uit voor de uit-spelende ploeg, vooral nadat J. Evers, D. Wortman, D. Kapelle en T. Maesen alle vier voor twee runs weer terug konden naar de boundary. Zelfs de sierlijke slagen van P. de Lange konden niet zorgen voor een doorbraak van de neerwaartse spiraal.

Toen bij een score van 97 uit 23 overs de aanvoerder besloot het voorbeeld van zijn vader te volgen was de wedstrijd ten einde gekomen. Zweers not out voor vijf. De teleurgestelde supporters dropen langzaam af en de Studs konden doen waar ze over het algemeen goed in zijn. Elkaar diep in de ogen aan kijken en zeggen wat een fantastische sport het cricket toch is.

David Wortman

VRA Fantasy Cricket Bonanza gaat van start

Meldt je nú aan, liefst met je hele team

Jaja, wat een heerlijk weekend was het weer. Of eigenlijk wat een heerlijk weer was het dit weekeinde. Een groot deel van de teams van VRA heeft volgens mij verloren, waarbij het verlies van het eerste en het verlies van Peter Borren (blessure) natuurlijk hard aankomt.

Dan de BONANZA, niet die TV show, maar onze fantasy league. Het goede nieuws is dat de How's That gelezen wordt! Het iets minder goede nieuws is dat we toch echt meer aanmeldingen nodig hebben. Daarom hebben we besloten jullie nog 1 week de kans te geven het winnende team samen te stellen

De opdracht is dus duidelijk: Vul je team in, laat vervolgens aan iedereen weten dat je het winnende team hebt ingevuld, en geniet vanaf zaterdag van de VRA Fantasy Cricket Bonanza.

Wil je nog eens bekijken hoe het allemaal werkt, sla dan How's That! nr.5 er even op na. Aan het einde van het seizoen strijk je misschien een mooie prijs op EN heb je de club een stukje verder geholpen. Een klassieke WIN-WIN situatie. Hoe vaak komt dat nu voor?

Nog 1 keer de sites waar je je op moet opgeven: Voor de Zaterdag league doe je dat op: Saturday League Voor de Zondag league doe je dat op: Sunday League

Succes!
Robert Prenen en Thoma Spits

PS: Kom je er toch niet uit en heb je vragen over deze Club League, stuur dan een mailtje met je vraag en voor de zekerheid je telefoonnummer naar Mr Bonanza Robert Prenen.

VRA Ballenactie

Ook deze week hebben we weer een ballensponsor. De wedstrijdbal van de wedstrijd HCC - VRA 1 a.s. zaterdag 24 mei wordt aangeboden door Thijs Vermeulen.
Thijs, bedankt voor het sponsoren van deze wedstrijd!

Zelf ook balsponsor worden? Kijk voor meer informatie op de pagina VRA Ballenactie.

Verslag U12 vs HBS

VRA 82 - HBS 69 De spelers van U12 waren naar HBS gereden, want daar hadden zij een wedstrijd. Een wedstrijd tegen Houdt Braef Stant. Maarten verloor de toss, HBS koos voor fielden. Aryan was nummer 1 voor VRA. En Julius was als tweede aan de beurt. Samen maakten zij iets van 25 runs. Toen werd Julius uitgevangen door bowler van HBS. Volgende batsman voor VRA was Trinabh. Aryan werd uitgebowled. En Udit mocht in. Udit ging uit, Sebastian kwam in. Trinabh ging caught en bowled. Maarten kwam in, die werd op eerste bal gebowled. Rishabh was aan de beurt. Sebastian ging retired en als laatste kwam Gwen in. Totaal 82 runs.

In de rust roze koeken, sinaasappels en druiven.

VRA mocht fielden. Gwen mocht openen met bowlen. Die bowlde in de eerste over meteen iemand uit en later in de wedstrijd nog een batsman. Tweede bowler was Philip. Helaas geen wicket, maar wel maar twee runs tegen. Udit en Sebastian hadden beiden een wicket, Trinabh twee. Verder een run out door Aryan en een run out door Maarten, de wicketkeeper was deze wedstrijd. HBS in totaal 69 runs. Dus eerste wedstrijd gewonnen!

Maarten Holsbrink

Dinsdag 27 mei: VRA U14 vs Cranleigh School

Zoals eerder aangekondigd komt Cranleigh School komend weekend naar Nederland en verblijven de kinderen enkele dagen bij VRA-gastgezinnen. Deze enorm leuke en leerzame ervaring voor zowel de Engelse als de Nederlandse kinderen is al weer ruim 20 jaar gaande en al heel wat VRA-jeugd heeft goede herinneringen aan een tour naar Surrey en verblijf in Cranleigh. Des te belangrijker om je gastvrij op te stellen, daar heb je alleen maar profijt van als je straks naar Engeland mag. (Wie nog 2 keurige Britse kinderen te logeren kan hebben mag zich nog melden bij Alice Dirkse, want met 4 man wordt het bij haar thuis wel wat druk.)

Aanstaand zaterdag komt Cranleigh aan en volgt 's middags op VRA een eerste wedstrijd tegen Rood & Wit U14. Die wedstrijd begint om 14.00 uur, dus misschien leuk om vast te komen kijken hoe goed (of minder goed) die gasten wel zijn en met ze kennis te maken.
Na afloop wordt er door de Cranleigh-boys op VRA gegeten en worden de gastouders rond 19.30 uur verwacht om 'hun kinderen' op te halen.

Op dinsdag 27 mei, direct na school, is de wedstrijd van VRA U14 tegen Cranleigh. Deze wedstrijd is dus in plaats van de gebruikelijke training.
De wedstrijd begint om 17.00 uur, dus alle U14 spelers worden uiterlijk 16.30 uur op het veld verwacht.

Opstelling U14:
Ashir Abed, Lancelot Bloemen, Philip Bronder, Thomas Debaig, Zamaan Khan, Soham Kumar, Waiz Malik, Mehrdad Murhal, Alec Pulver, Gurbandham Ram, Sameer Rizwan, Baljot Singh, Jagjot Singh, Vikramjit Singh

Afzeggen liever niet, maar als je echt niet kunt spelen: Alice Dirkse (0642930956)

Na afloop wordt er op VRA gezamenlijk gegeten. Hiervoor wordt een bescheiden vergoeding gevraagd. Houdt daar alsjeblieft rekening mee, want we verwachten wel dat jullie allemaal blijven om van de gasten op een leuke manier afscheid te nemen.

Veel plezier volgende week!

VRA PubQuiz - 7 juni

REMINDER:
It's time for the VRA PubQuiz again, So Ewout, Pete and myself have set a date to get this organized. Check out the attached flyer, with all the information.

So everyone keep Saturday the 7th of June free and sign in for the BBQ and PubQuiz.

19.00 BBQ (10 euro p.p)
20.30 PubQuiz

Sign in now. See you all soon at the ground.

Pam Mulder

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures