How's That! 17 June 2014

Year 82 Issue 10

Clubblad Amsterdamse Sportvereniging VRA


How's That verschijnt tijdens het cricketseizoen wekelijks


Redactioneel - Wat een weekend!

Wat een top-weekend hebben we achter de rug!
Het begon allemaal vrijdagavond, toen de mannen van Van Gaal het onmogelijke waarmaakten en de Spaanse Furie compleet vernederden. Ik denk dat weinig mensen de 5-1 overwinning goed hadden ingevuld in de voetbalpool… Vervolgens werden de Nederlandse hockeydames op zaterdag zeer overtuigend wereldkampioen in een zinderende finale tegen Australië; een prestatie van wereldformaat, waarbij met name keepster Joyce Sombroek grote bewondering verdient. Zij heeft het hele toernooi geen enkele bal doorgelaten! Zondag konden de hockeymannen helaas hun droom niet verwezenlijken en moesten genoegen nemen met het zilver. Australië was meer dan een maat te groot en de terechte winnaar van het WK bij de heren. Hopelijk nemen onze voetballers aanstaande woensdag revanche in de poulewedstrijd in Brazilië.

Op zondag speelde VRA 1 thuis tegen Hermes DVS op alweer een mooie zonnige dag en dat beloofde een spannende strijd te worden. Onze mannen hebben de punten hard nodig om een goede basis te leggen voor de tweede fase van de competitie en hoewel de uitwedstrijd tegen Hermes eerder dit seizoen comfortabel gewonnen werd, weten we uit ervaring dat het altijd een lastige tegenstander is. Dit was een belangrijke toss om te winnen en gelukkig deed Peter Borren dat ook en hij koos ervoor om eerst te gaan batten. En hoe! In een ware teamprestatie werden er voor het verlies van 8 wickets 291 runs op het bord gezet, (Szwarczynski 37, Gunning 37, Tewarie 38) met als absolute klap op de vuurpijl de maiden century (113) voor VRA van Peter Borren. U leest het goed; Peter heeft in al die jaren behoorlijk wat runs gemaakt voor onze club, maar een century had hij tot zondag nog niet voor elkaar gekregen. In de tweede innings kwam Hermes DVS toch nog dichter in de buurt dan nodig was geweest, maar door onder andere 5 wickets van Vinoo Tewarie (5-49), uitstekend bowlen van Emile van den Burg en een mooie vang op eigen bowlen van Eric Szwarczynski kwamen de Schiedammers niet verder dan 215 a.o.. Gefeliciteerd mannen!

Het Tweede speelde uit tegen Hermes DVS 2 en daar werd door VRA met 110 runs verschil gewonnen; ook een geweldige prestatie! Helaas kon VRA 3 het feest op zondag niet compleet maken, zij verloren thuis tegen Groen-Wit.
Kortom; een fantastisch sportief weekend met vele hoogtepunten. Dat beloofd wat voor de komende weken. Volgend weekend speelt het Eerste 2 keer tegen Excelsior ‘20, dat het afgelopen zondag erg moeilijk had en als antwoord op de 191 runs van ACC niet verder kwam dan 71 a.o.. Op zaterdag reizen onze mannen af naar Schiedam en op zondag spelen ze thuis, dus kom allemaal kijken en aanmoedigen, dat kunnen ze goed gebruiken!

Vergeet u ook niet om 23 augustus in de agenda te zetten? Dan zal namelijk de Reünistendag plaatsvinden op VRA, hopelijk met veel bekende gezichten uit het verleden, veel momenten om herinneringen op te halen en een grote clubveiling.
Tot snel langs de boundary!

Redacteur van de week Dorien Rauwerda (Voorzitter VRA)

VRA in de media

Amstelveens Nieuwsblad: VOLLE WINST CRICKETERS VRA EN ACC Door Ruud Ackermann

AMSTELVEEN - Evenals verleden week goed nieuws van ACC. In Schiedam werd royaal gewonnen van Excelsior ’20 terwijl ook VRA in het Amsterdamse Bos de volle winst behaalde tegen die andere Schiedamse topklasseclub, Hermes DVS.

Dat ACC voor het eerst dit seizoen niet de 200 runs haalde was geen beletsel voor de winst. De 197 runs bleken ruim voldoende. Excelsior ’20 kwam niet verder dan een schamele 71 runs. Bas van der Heijde, inmiddels vader van een gezonde zoon, was weer van de partij en scoorde 54 runs. Verder waren er nuttige bijdragen van Graeme van Buuren (29) en later van Paul van Meekeren (20). In 28 van de beschikbare 50 overs werd Excelsior ’20 daarna gedeclasseerd. Paul van Meekeren was met 5 slachtoffers de grote man. Xander Udo schakelde met een fraaie ingooi topbat van Wijk uit. Ahmed Zulfiqar en Rehan Younis pakten beiden 2 wickets voor resp. 7 en 1 (!) runs.

Heel wat meer runs konden worden genoteerd bij VRA dat tegen Hermes DVS in de 50 overs maar liefst 293 runs scoorde voor het verlies van 8 wickets. De eerste acht batsmen scoorden allen een leuk totaal met een licht geblesseerde Peter Borren als uitschieter. Zijn 113 runs waren een lust voor het oog al was het maar door de rustige manier waarop ze tot stand kwamen. Eric Szwarczynski met 37, Vinoo Tewari met 38 en Quirijn Gunning met 35 runs. bezorgden de scorers overwerk. De door terreinman Paul Polak fraai kort gemaaide grasmat deed de rest. Met HDVS aan slag is de overwinning geen moment in gevaar geweest. Het veldwerk van onze plaatsgenoten was verre van perfect maar als werper was het weer Vinoo Tewarie de een hoofdrol opeiste, 5 wickets voor 49 runs. Leon Turmaine en Emile van den Burg namen beide twee wickets met als gevolg dat na 45 overs alle Schiedammers voor 215 runs aan de kant zaten en VRA weer naar boven kan kijken.

Dankzij de nederlaag van Dosti tegen QuickHaag en de winst van VOC tegen HCC neemt de spanning in de Topklasse alleen maar toe.

De stand: 1. QuickHaag 7-12 | 2. Dosti 7 – 11 | 3. VRA 6 – 6 | 4. Excelsior ’20 7 – 6 | 5. HDVS 7 – 6 | 6. ACC 6 – 5 | 7. HCC 7 – 4 | 8. VOC 7 – 4.


Het Parool - 16 juni 2014: VRA kruipt in spoor van Dosti en Quick Haag Peter Borren neemt Amsterdamse cricketploeg op sleeptouw Door Curt Simons

AMSTERDAM - Een belangrijke overwinning voor VRA gisteren. Door de zege met 76 runs verschil op Hermes DVS kan de Amsterdamse ploeg weer omhoog kijken op de ranglijst. VRA in het rechterrijtje van de ranglijst. Het was voor dit weekeinde de harde realiteit voor de meervoudig landskampioen en de finalist van het afgelopen seizoen. Met vier punten uit vijf wedstrijden presteerde VRA onder de maat. Daar is in elk geval één verklaring voor. De normaal gesproken sterke batters Peter Borren, Ben Cooper en Eric Szwarczynski hebben dit seizoen op dat vlak nog niet hun vorm kunnen laten zien. VRA was daardoor aan bat tot in deze competitie tot nu toe vaak bleek. Zo gingen vorige week tegen Quick zeven van de tien batters door vrij simpele vangballen uit.

Aanvoerder Borren sprak voor het duel met Hermes DVS met Cooper en Szwarczynski over de slechte start van VRA. "Vooral om elkaar even op te peppen," zei Borren. "Deze jonge ploeg op sleeptouw nemen, is een belangrijke taak. Het is zaak dat in de wedstrijden zeker één van ons drie zich aan bat zich laat gelden. Dan komen de resultaten vanzelf." Borren gaf tegen Hermes, ondanks een hardnekkige schouderblessure, zijn team meteen het goede voorbeeld. Hij sloeg met 113 runs een zogeheten century. "Het is altijd lekker als je op een mooie manier je bijdrage kunt Ieveren," aldus Borren. VRA eindigde uiteindelijk met het mooie aantal van 291 runs.

Borren kon door zijn blessure niet bowlen tegen Hermes. Mede daardoor had VRA het toch lastig. Pas bij 215 runs na 43 van de 50 overs viel het tiende wicket van de Schiedammers. Door de overwinning stijgt VRA met stip naar de derde plaats op de ranglijst. Reden genoeg voor Borren om omhoog te kijken. Het halen van de play-offs is voor hem het doel. Borren: "We hebben een ploeg met de kwaliteiten om bovenin mee te doen. Het is belangrijk bevestiging te krijgen in de resultaten Deze overwinning is wat dat betreft een hele mooie opsteker."

Dosti verloor voor het eerst dit seizoen en is de koppositie kwijt. Quick Haag was in de topper met tachtig runs verschil te sterk. Het net als VRA moeizaam begonnen ACC won voor de tweede week op rij. Excelsior was kansloos: 120 runs verschil.

VRA 1 vs Hermes DVS

VRA (291 v8) wint met 76 runs van Hermes DVS (215 ao) Het was zondag 15 juni en de eerste return van het seizoen. We speelden tegen Hermes thuis. Hermes was vorige keer een leuke wedstrijd, waar wij als winnaars uitkwamen. Wij hoopten natuurlijk om vandaag ook weer de wedstrijd te gaan winnen. Wij hadden in de ochtend met elkaar afgesproken om te gaan trainen en daarna te ontbijten.

VRA1 2014 Staand vlnr: Pamela Mulder (manager), Vinoo Tewarie, Darrin Murray, Quirijn Gunning, Emile van den Burg, Matthijs Luten, Ashan Bamunusinghe (wk), Leon Turmaine. Zittend vlnr: Ben Cooper, Eric Swarczynski, Peter Borren (cpt), Sohail Bhatti. Victor Lubbers ontbreekt op deze foto.

Nadat deze goede voorbereiding begonnen wij met batten, nadat Peter Borren de toss had gewonnen, gingen Erik en Ben openen. Na een snelle start verloren wij het wicket van Ben. Hij maakte 19 runs van niet zoveel ballen. Hierna kwam Emile in. Nadat hij deze week te horen had gekregen dat hij was geslaagd voor zijn HAVO-diploma, mocht hij zich nu gaan laten zien op het cricketveld. Na wat mooie schoten en 1x gedropt te zijn, ging ook Emile uit. Emile kon gelukkig toekijken hoe Erik aan de andere kant 2 vieren door de covers sloeg. Vinoo Tewarie ging in op nummer vier en wou zich, vooral na de laatste 2 weken, weer laten zien. Erik die er goed uitzag bleef haken op 37 runs.

En op nummer 5 kwam Peter Borren in en speelden een fantastische innings. Hij bouwde samen met Vinoo aan een partnership van 110. Er kwamen van zowel Vinoo als Peter mooie schoten voorbij. Het partnership kwam helaas ten einde op een score van 197. Vinoo was degene die moest vertrekken en telden 38 runs achter zijn naam. Hierna kwam Quirijn in op nummer 6. Peter die inmiddels al de 50 was gepasseerd, bleef rustig door werken aan het totaal. Toen kwam het toch wel dichtbij. Peter heeft in 12 seizoenen voor VRA nog nooit een century gescoord. Met een mooi recht schot speelde hij de bal naar long on voor een single. De eerste 100 voor Peter Borren! Na nog een boundary en wat runs hier en daar, kwam een fantastische innings ten einde. 113 runs voor de skipper waarin 1x 6 en 10x4. Met nog maar een paar overs te gaan kwam Matthijs Luten in en speelden op zijn eerste bal een reverse sweep voor 4. Hierna ging Quirijn uit in de laatste over met een score van 37. Leon kwam hierna in en ging voor de grote slag en ging helaas gevangen op de boundary. Met Ashan 1* bracht de staart het totaal naar 291 voor 8.

Na een prima lunch gingen wij het veld in om het totaal van 291 te gaan verdedigen. Het begon allemaal niet zoals we hadden gehoopt. Het lukte niet om wickets te pakken, en je weet dat het wicket van Stephan Myburgh een belangrijk wicket kan zijn. Vlak voor de eerste drinks break werd Vinoo aangezet om te bowlen. Hij pakte het wicket van Myburgh. Dit was een belangrijk wicket voor ons. Na de drinks ging Vinoo door met bowlen en pakten de eerste 4 wickets van de wedstrijd. Dit kwam ook door sterk bowlen van Emile aan de andere kant. Emile pakten 2 wickets en zijn bowling cijfers waren: 2 voor 37. Er vielen regelmatig wickets waardoor Hermes nooit tot een groot partnership toe kwam. Vinoo pakten uiteindelijk 5 wickets en kreeg 49 runs tegen. Leon, die goed bowlde pakten uiteindelijk het laatste wicket. Hermes was uitgebowled voor een totaal van 215.

Wij waren natuurlijk blij met het resultaat en we kregen mooi applaus van het publiek. De sfeer zat er goed in en we konden allemaal nog even na genieten van die mooie honderd van Peter Borren.

Quirijn Gunning

VRA Reünistendag 2014

Beste leden, donateurs en oud-leden,
2 Jaar geleden vierden wij met een unieke cricketwedstrijd op het Museumplein dat RUN, de oudste tak van onze vereniging, 130 jaar eerder werd opgericht. Onze club bestaat nu dus 132 jaar!

Toch willen we dit seizoen niet voorbijgaan aan het gedenkwaardige jaar 1914. Het begin van de Eerste Wereldoorlog, maar in het neutraal gebleven Nederland ook het jaar van de historische fusie tussen de cricket clubs Volharding, RAP en Amstels, waaraan VRA zijn naam ontleent. Dat is dus op de kop af 100 jaar geleden.

Het Bestuur zag hierin de perfecte aanleiding om een VRA Reünistendag te organiseren. Het lijkt ons fantastisch om al die oude gezichten weer op VRA te zien en samen het glas te heffen. Hierbij daarom vast een oproep aan alle oud-leden, donateurs, pensionada’s, veteranen, expats, Comedians, Studs, Loonies, Possums en wat dies meer zij om de volgende datum vrij te houden:

Zaterdag 23 augustus 2014

Wij proberen zoveel mogelijk oud-leden op te sporen en kunnen uw hulp daarbij gebruiken. Geef deze datum door aan oud-leden met wie u nog contact heeft. Op korte termijn volgt meer informatie over deze dag en het programma.

Meld je nu vast aan voor deze prachtige dag door een berichtje te sturen naar reunistendag@vra.nl. Je kunt op dit adres ook namen en e-mailadressen aan ons doorgeven van oud-leden die al jaren uit VRA-beeld zijn, maar met wie je nog wel contact hebt en waarvan je vermoed dat ze het leuk zouden vinden om een uitnodiging te ontvangen.

Hermes DVS 2 vs VRA 2

15th June Sunday VRA 2 Played their 7th game at Hermes in schiedam great day for cricket. After losing the toss Captain Rachit Agarwal asked to bat first in a slow pitch. According to the plan to have a stedy start and put 200 plus runs on the board and put opposition under pressure. Hassan Alvi and Captain Rachit opened the batting unfortunetly couldn't give a good start as we thought, Hassan was out for 4 and Marten Besier out for 7 (36/2). Third wicket patnership morethan 80 runs made by Rachit Captain's great innings (72) and George Dunlop quick(37) with 2 big sixers. And the 7th wicket patnership by Ewoud de man(24) and Jeroen Mulder (31) played the 50 overs and put 216 /6 on the board. First time batted complet 50 overs. 216 was a good total to diffend, our opening bowlers Dilip Samuel and Hassan Alvi started well, Hassan strucked from his second over took the first break and kept bowling magickly and took four main batsmans out, during his bowling one spectaculier catch taken by Ewoud running backward and sideways and cowering lot of ground to take that skyer. Hassan himself took a coaght and bowled and distroyed Hermes top order they were 57/4. Afer that as usual Rachit with his spin attack middle order batsmans were strugled to score runs only gave the wickets away, Rachit took 3 for 9 and 2 for 19 a geat bowling by George Dunlop finishing with a good inswinging yorker. Hermes all out for 102 in 25 overs . VRA 2 won by 114 runs overall great performence by VRA 2 with all three departments and a great win. 2 more points . Still need couple of games to be win. " cheers"

Dilip Samuel

VRA 5 (ZOMI) vs ACC 4 - 9 juni jl.

VRA wint met 15 runs
Het Vijfde team vertoont zoals elk jaar de nodige startproblemen en andere tekenen van roestigheid, waardoor de verslagen er tot nu toe een beetje bij ingeschoten zijn. De trouwe bezoekers van het mooiste veld van Europa konden afgelopen Pinkstermaandag opnieuw getuige zijn van de levensvatbaarheid van Zomi-cricket. Uiteraard weet iedere Europeaan dat de Britten nog steeds moeite hebben om hun eiland met het vasteland te verbinden, waardoor deze claim veilig gemaakt kan worden.

De afwezigheid van andere wedstrijden zorgden ervoor dat we zowaar op een maagdelijk geschoren graspitch konden spelen, mede dankzij de vreemde keuze van het Vierde om de dag ervoor een vers geprepareerde graspitch pitch ongebruikt te laten ten faveure van de kunstgraspitch.
ACC was met een jong en fris team al om 12 uur aanwezig, zodat er ruim gelegenheid was voor uw captain om de toss voor het eerst dit seizoen te winnen. Er was maar één keuze mogelijk: batten. Zo gezegd, zo gedaan.

Onze captain , Harold Horsman, en Amir gingen zeer voortvarend van start. In know time stond er een openingsstand op het scorebord. Helaas vielen er in de volgende fase een hoop snelle wickets. Bilal Ahmed bracht hier echter verandering in. Het een mooie innings van 50 runs tilde hij ons totaal op naar 185 runs.

De lunch/thee was weer prima verzorgd. Vol goede moed gingen we van start. De eerste wickets vielen redelijk snel dus we zaten goed in de wedstrijd. Vervolgens kwam er een hard hitter binnen van ACC. Hij sloeg werkelijk alles wat op hem gebowled werd de tent uit. De wedstrijd begon te keren... Maar cricket is een raar spelletje. Met een mooie vang in het outfield van Willem werd de hard hitter ingerekend. Echter was ACC weer helemaal terug in de wedstrijd. De spanning steeg. Met een sensationele vang van Oliver (ook in het outfield) vochten we ons weer terug. Uiteindelijk met een uitstekende teamspirit werd ACC nipt verslagen met 15 runs!

Een prachtige en spannende cricetwedstrijd op het mooie eerste veld van VRA. We sloten de dag af met een heerlijk biertje op het terras. De stadsderby gewonnen door VRA!

Willem Kloppenburg

Dames Twenty20 toernooi: The Story so far

Op zaterdag 7 juni begon de Twenty20 fase van de dames. De weersvoorspelling zag er voorspoedig uit. Heerlijke temperaturen en beetje zon. We begonnen de dag met een heerlijk koffietje en Quick Haag kwam binnen druppelen. De battingorder werd vanuit de file doorgestuurd, en er werd getosst. We verloren de toss, en gingen eerst fielden. De wedstrijd kon nog niet beginnen. Vlaggetjes mogen sinds dit seizoen niet meer als boundary, dus moest Amil even een pot verf tevoorschijn toveren. Deze bijna onzichtbare boundary zorgde voor extra spannende momenten. Nathi was weer heel steady; met een economy rate van 2.25. Fernande had geen fielders nodig en pakte een mooi wicket! Ook Zohra, Maartje en Haas bowlden prachtige balletjes.


Na een goede bowling innings, met nette cijfertjes, kwam Quick Haag op 110/3. Deze score leek beatable en de spirits waren hoog. Golden duo Git en Sas openden de batting innings. Rustig aan kwamen we dicht bij de winnende ‘Nelson on the board’. Mooie, nette schoten en snelle runs zorgde voor veel vermaak aan de kant, waar ondertussen, al giebelend, het thema van de aankomende tour werd bedacht. Git (24) en Sas hadden een mooie partnership. Nathalie (7)en daarna Maartje (18) namen het stokje van Git over en batten heel netjes. Sas batte de wedstrijd uit en maakte 36 runs. Ik mocht zelf nog even een paar minuutjes het veld in, voor de laatste 2 runs. Binnen 18 overs hadden we gewonnen en konden we onder het genot van een paar biertjes naar de wedstrijd van VRA I kijken. Fernande won heel terecht de OFPA (nadat deze de week ervoor minderjarigen-proof was gemaakt –oftewel leeggedronken). Kort samen gevat, een hele plezierige cricketdag.

Deze zaterdag hadden we de tweede wedstrijd van de T20 competitie. We reisden, toch wel erg vroeg na de WK voetbal finale van de avond ervoor, naar Kampong af. Het weer wat dreigend (cold, of toch windy?), maar de sfeer was alom goed. Aangezien wij niet bij de T20 finale kunnen zijn over twee weken, omdat we dan op tour zijn, was de druk niet heel hoog. Heel jammer, maar de enige optie voor ons om te gaan.

We gingen eerst batten. Misschien lag het aan de avond ervoor (al had dat weinig effect op de Kampong speelsters gehad) of aan het goede bowlen van Kampong, maar onze batting innings ging niet helemaal lekker. Opzich wel prima, maar we kregen de score niet boven de 80. Maartje sloeg een mooie 15 bij elkaar, en Sally 17, met een paar rake klappen naar de boundary. Met een score van 73/9 om te verdedigen, begon de tweede innings. Kampong begon rustig en het aantal runs gingen gestaag omhoog. De sfeer op het veld was positief, en iedereen stond klaar voor elke bal, waardoor we de wedstrijd bepaald niet weggaven. Het veld stond goed en er werd netjes gebowled. Zeker door Fernande die in 4 overs maar 11 runs tegen kreeg en een mooie wicket pakte als bonus. Sjoukje’s ‘walking-bowling’ bleek weer effectief en de tricky balletjes waren maar moeilijk weg te krijgen. Nathi stond ook weer prachtig te bowlen! We konden ons publiek, met het inmiddels gearriveerde ZAMI team niet blij maken met een overwinning, maar toch was het een leuke wedstrijd! In 14 overs maakten de dames van Kampong de winnende runs. Na een heerlijke lunch werd aan de zijlijn van de ZAMI wedstrijd de OFPA uitgedeeld. Sal was deze week de terechte winnares van deze felbegeerde award; voor goeie captaincy, uitstekende field placement en mooie runs.

Volgende week spelen we onze laatste T20 wedstrijd uit op Hermes.

Anne van Nierop

VRA Ballenactie

We krijgen helaas te weinig spontane aanmeldingen van ballensponsoren. Daar gaan we wat aan doen! Het is zo'n makkelijke en leuke manier om je favoriete kleinzoon, neefje, team of wedstrijd te sponsoren. Vraag je familie of kennissen, vinden ze vast leuk! Zoek een mooie wedstrijd uit in de agenda en meld je aan bij Nienke Kodde, kijk voor meer informatie op de pagina VRA Ballenactie.

ZAMI 2 vs Kampong

On a somewhat chilly day we arrived at the beautiful grounds of Kampong to see if the long held promise of playing on a grass pitch would finally be fulfilled. Alas, it was not be, our ladies had beaten us to the star field once again.

Not to be deterred we started with a confident battling line up complete with ringers from ZAMI 1 and a South African all rounder. Unfortunately our star opener Toon forgot to warm up and retired with whiplash in the leg after facing 3 balls and enjoyed the next 6 hours on the side line. Thanks for coming. The following batsmen got the scoreboard ticking over but it wasn’t until the South African duo of Mike and Mark started a partnership that runs began coming our way. After losing Mike, Mark and Bob carried on giving us a total of 161 after 35 overs.

After a quick lunch consisting of the usual assortment of sandwiches and quiche we headed back out on the field to see if we couldn’t throw them out in a smart and timely fashion. The start was good and the bowling was clean and on the spot. It was looking good for a while and didn’t give much away but Mr D.Das from Kampong was slowly warming himself up for the onslaught that was about to be released upon us. Down a fielder with Toon on the side line, Kampong alternatingly lent us one of theirs, despite their great fielding efforts. Even filling this hole was not enough to hold back the now thoroughly warmed up Das, ending the game with 72 not out. We retired to the smell of a grilling meat and the taste of cold beer.

Eric Fabery de Jonge

Friendly fixtures op VRA - Meld je aan!

Ook dit jaar heten we weer een aantal clubs welkom op VRA.
De meeste friendlies zijn open voor alle leden om aan mee te spelen, dus pak je agenda en meld je aan!

Donderdag 10 juli - Thursday July 10th
VRA Invitational - Whiteley Village CC

Dinsdag 29 juli - Tuesday July 29th
VRA Combi - Bolton Pércy CC

Dinsdag 5 augustus - Tuesday August 5th
VRA Combi - Downham Town CC

Vrijdag 15 augustus - Friday August 15th
VRA Combi - Badger Wanderers CC

Meld je nu aan voor een van bovenstaande fixtures bij: Please register for one of the above fixtures with: Berend Steenhof

Jeugdcricket

VRA beschikt over een enthousiaste jeugdafdeling met enthousiaste spelers en enthousiaste ouders. Juist daarom zo jammer en onbegrijpelijk dat de redactie al weken lang geen enkel bericht ontvangt over de verrichtingen van de diverse jeugdteams.

Namens de overige leden van VRA en de trouwe lezers van HT willen we de teamleiders, ouders en spelers oproepen tot het insturen van verslagen en/of foto's. We zijn namelijk benieuwd hoe het de jeugd vergaat en verwachten in principe wekelijks van elk team een kort verslag. Dat is leuk en creëert betrokkenheid. Verslagen kunnen elke week uiterlijk maandagavond worden ingestuurd naar howsthat@vra.nl. We zien ze graag tegemoet!

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures