Collect your previously ordered VRA-kit now

UPDATE - 1 september

Most of you have collected their kit two weeks ago. For all those who couldn’t make it we have an extra pick up date.

Saturday 2 September between 4pm and 6pm in the VRA clubhouse.

You will find one of our 1st team players Johan, Tyler or Eddy somewhere around to help you or ask the ladies behind the bar/kitchen.

UPDATE - 15 augustus

NL - De bestelde VRA-kleding van batch 2 is binnen! Voor sommige bestellers heeft het heel lang geduurd, voor andere gelukkig wat minder lang, maar het is er dan eindelijk. Bestellingen kunnen in elk geval aanstaande zaterdag 19 augustus in het clubhuis worden opgehaald, tussen 16:00 en 18:00 uur in de namiddag. Dan kunt u meteen het staartje van de wedstrijd VRA1 vs Excelsior nog meepikken.
We zullen proberen op vrijdagavond 18 augustus al een vroeger moment te creëren, maar daarvoor moet nog een vrijwilliger gevonden worden op e.e.a. in goede banen te leiden. Bent u bereid dit te doen, dan horen we dat graag via webshop@vra.nl.

EN - The ordered VRA clothing of batch 2 has arrived! It took a long time for some orderers, fortunately for others a little less long, but it's finally here. Orders can be picked up in the clubhouse next Saturday, August 19, between 4 and 6 p.m. And while you're there you might just as well catch the end of the VRA1 vs Excelsior match.
We will try to create an earlier opportunity on the Friday evening August 18, but a volunteer needs to be found to ensure that things run smoothly. If you are willing to do this, please let us know via webshop@vra.nl.


27 July

NL - We krijgen veel vragen over de levering van de 2e batch VRA-kleding die nog steeds niet is geleverd. Gelukkig kunnen we melden dat levering nu gepland staat in week 33. Dat betekent dat we waarschijnlijk einde van die week de spullen in Amsterdam zullen hebben om uit te delen. We zullen daar dan onmiddellijk een bericht over sturen.

We delen de frustratie over de lange levertijd. Fabrikanten van bespoke cricketkleding zijn in Europa u eenmaal niet te vinden en bestellingen via de leverancier in Azië kunne alleen in grotere aantallen en hebben lange levertijden. We zoeken naar een alternatieve oplossing voor volgend jaar. Dank voor uw geduld.

EN - We get a lot of questions about the delivery of the 2nd batch of VRA clothing that has still not been delivered. Fortunately, we can report that delivery is now scheduled for week 33. That means that we will probably have the items in Amsterdam to hand out by the end of that week. We will immediately inform you about as soon as we have an exact date.

We share the frustration about the long delivery time. Manufacturers of bespoke cricket clothing are hard to find in Europe and orders via the supplier in Asia can only be made in larger numbers and have long delivery times. We are looking for an alternative solution for next year. Thank you for your patience.

VRA Webshop Team

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures