Nederlands Team speelt op VRA - 26 april

Selectiespelers strijden om een plekje in het Nederlands Team

Op woensdag 26 april wordt de eerste selectiewedstrijd op VRA gespeeld voor een plekje in het Nederlands Elftal. De selectie van coach Cook wordt verdeeld over de Wayfarers en de Hurricanes. Een uitgelezen kans om opnieuw topcricket te bekijken op VRA. Drie wedstrijden van elk 50 overs gaan bepalen wie het de komende jaar de topselectie van Nederland gaan vormen. Ook VRA-toppers Teja Nidamanuru, Vikram Singh en Aryan Dutt zullen hun beste beentje voorzetten. Kom dus vooral kijken!

Programma:

  • Wedstrijd 1: Woensdag 26 April - VRA Amsterdam - aanvang 11:00
  • Wedstrijd 2: Woensdag - 3 mei - Kampong Utrecht - aanvang 11:00
  • Wedstrijd 3: Dinsdag May 16 mei - VOC Rotterdam - aanvang 11:00

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures