Finest hour - Topcricket op vernieuwd VRA complex

Voor alle VRA-ers markeerde de eerste ODI van Nederland tegen de WestIndies op 31 mei 2022 de start van een nieuwe periode in onze roemruchte clubgeschiedenis. Alle nieuwe faciliteiten op het VRA complex (indoorhal, KNCB kantoorruimte, nieuwe long room, nieuwe keukens, nieuwe grote kleedkamer, fysioruimte, werkplaats en opslag, nieuw terras, nieuwe netten oefensquare) zijn nu volledig in gebruik genomen en onder leiding van Cricket Nederland werd een tijdelijk cricketstadion met een capaciteit van 7000 bezoekers neergezet voor de ODI's tegen WestIndies (31 mei, 2 juni, 4 juni) en Engeland (17 juni, 19 juni, 22 juni).

Bezoekers die een tijdje niet op VRA waren geweest wisten niet wat ze zagen. Het werk van talloze vrijwilligers en aannemers gedurende meer dan twee jaar mag gezien worden. Hulde aan iedereen die hieraan op enige manier heeft meegewerkt en bijgedragen, het zijn er te veel om hier even op te noemen.

Maar toch..., twee mannen waren met name en terecht zichtbaar trots: Peter van Gulik onder wiens bezielende leiding de renovatie en uitbreiding van het complex heeft plaatsgehad en Benno van Nierop die gisteren zijn eerste (uitstekende) ODI pitch afleverde. Twee blije gezichten.
Well done!

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures