Wegwerkzaamheden rondom Amsterdamse Bos - Roadworks around VRA

Graag informeren wij u over vijf aanstaande weekendafsluitingen van de A4 vanaf knooppunt Badhoevedorp en A10 Zuid in de richting Utrecht, als ook de spoorverbinding Amsterdam Zuid-Schiphol in de periode mei-juni aanstaande. De aanleiding hiervoor zijn werkzaamheden aan de weg, het spoor en station Amsterdam Zuid in het kader van het project Zuidasdok.

Hier onder treft u een overzicht van de werkzaamheden aan.
Houdt u rekening met extra reistijd van en naar VRA.

---English Version---

We would like to inform you about the roadworks taking place the coming five weekends around the Amsterdam Forest, on both the A4 from Badhoevedorp and the A10 south in the direction of Utrecht. Also the train tracks from Amsterdam Zuid - Schiphold will be under construction in the period lasting from may-june.

Please find attached an overview of roadworks.
You are advised to plan your travel accordingly.

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures