Cancelled: T20 on Saturday 17 June

Gezien het drukke programma van het Ned. XI in de komende 2 weken heeft de technische staf van het Nederlands XI besloten dat het niet verstandig is als een aantal spelers de T20 wedstrijden van a.s. zaterdag gaan spelen. Dit bericht geldt onder andere voor vijf spelers van VRA. Gezien de grote hoeveelheid spelers van VRA heeft de KNCB besloten om de Twenty20 wedstrijden van VRA van komende zaterdag te verzetten naar zaterdag 1 juli. De agenda op de website is inmiddels hierop aangepast.


Due to the intensive program of the Dutch XI, the KNCB's technical staff has decided that it isn't wise for selected players to be involved in extra curricular activities (ie the Topklasse T20 competition). Because five VRA players have been selected for the upcoming tours and matches, it's been decided to postpone this Saturday's T20 matches to Saturday 1 July. The online agenda has already been updated accordingly.

Our Sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures