Jeugd

Vier jeugdteams in diverse leeftijdscategorie├źn komen dit jaar voor VRA uit. Alle jeugdleden, jongens en meisjes, worden intensief begeleid en getraind door gediplomeerde coaches o.l.v. de speler/coach van VRA I.

Bij de begeleiding van de teams op wedstrijddagen worden spelers uit de hogere elftallen ingeschakeld, maar wordt voor support bij vervoer, scoren en umpiren ook een beroep gedaan op de ouders, zoals bij elke sport. Een van de ouders treedt op als teammanager, zodat alles in goede banen wordt geleidt en de coach zich puur op het cricket kan richten. Voor individuele extra trainingen kan een beroep worden gedaan op onze specialist coaches zoals Muhammad Munaf (oud-testspeler) en Peter Borren (aanvoerder Nederlands XI).

VRA heeft een consistent jeugdbeleid dat erop gericht is de talenten van jeugdspelers te helpen ontwikkelen tot hun optimale niveau. Daarom worden zij al op jonge leeftijd in de gelegenheid gesteld mee te spelen op hoog niveau. Momenteel komen er in VRA I, II en III meerdere spelers van beneden de twintig jaar uit.

In 2015 is na lange tijd weer een U7 Mini Circus gestart met vele enthousiaste nieuwe jeugdleden. Meldt je zoon of dochter aan. De jeugd heeft de toekomst, zeker bij VRA!

Onze sponsors

Lid worden?

Download hier het aanmeldingsformulier.

Een volledig ingevuld en door een bevoegde ouder/begeleider ondertekend formulier kunt u scannen en per email insturen naar de secretaris of per post opsturen naar:

VRA Cricket, t.a.v. de Ledencommissie, Nieuwe Kalfjeslaan 21b, 1182 AA Amstelveen

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures