Groundsman zaken

De nieuwe assistent-groundsman, Kees van Nieuwkerk, heeft besloten per direct te stoppen. Zijn contract liep tot eind september. Zijn besluit heeft ons wat verrast en we vinden het jammer dat hij hiervoor gekozen heeft. Hij vond de constructie waarin hij bij VRA moest werken, niet bij zijn wensen aansluiten. Wij willen Kees bedanken voor zijn tomeloze inzet en enthousiasme en wensen hem veel succes in zijn volgende stappen.

Het onderhoud van de squares wordt voortgezet door Benno van Nierop met ondersteuning van de vaste groep vrijwilligers (Harm-Jan Wilts, Peter Borren en Ben Cooper). Door het onverwachte vertrek is voor de laatste weken augustus extra ondersteuning van Benno welkom. Als u de geheimen van het heilige gras wil doorgronden, neem dan contact op met Benno (0654398245).

The new assistant groundsman, Kees van Nieuwkerk, has decided to quit his position with immediate effect. His decision came as a surprise to us and we regret that he chose to leave. His contract was due at the end of September. The constellation of the groundsman group did not fit with the way he wanted to work. We thank him for his tireless effort and enthusiasm. We wish him well with his next steps.

The maintenance of the pitches will be taken up fully by Benno van Nierop and his support group (Harm-Jan Wilts, Pete B en Ben C). Needless to say that, due to the sudden departure of Kees, he could do with extra help in the last weeks of August. So, if you're interested in the secrets of the holy grass, please contact Benno (0654398245).


Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures