Eerste VRA Nieuwsbrief is beschikbaar

6 april 2020 -

In deze tijd van een overvloed van nare berichten, is het tijd voor positief nieuws. Op 31 maart heeft VRA haar eerste nieuwsbrief gelanceerd. Deze zal vooral gericht zijn op de grote groep mensen in de wereld die op de een of andere manier betrokken zijn -of zijn geweest- bij VRA. Dat zijn de mensen die wellicht niet de VRA website in hun favorieten hebben staan en daarmee de laatste nieuwtjes zoals over de nieuwbouw of de oproep voor de ALV zullen missen. Maar expats die op onze velden hun mooiste herinneringen hebben liggen, zoals legend Mugsy Malloy of voormalig coach Claude Henderson willen nog steeds het wel en wee van hun clubje in het Amsterdamse Bos kunnen vernemen.

Er is natuurlijk nog steeds de vertrouwde How's That, waarvoor Harry Oltheten en Thomas Pasierowski verantwoordelijk blijven. Zij zullen gedurende het seizoen zorgen voor wekelijkse verslagen en verhalen over het reilen en zeilen van de club.

Hebt u de nieuwsbrief nog niet ontvangen? Abonneert u zich dan op de nieuwsbriefpagina.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures