VRA Slotdag 2018 - zaterdag 22 september

Aan alles komt een eind, zo ook dit cricketseizoen. Wij sluiten dit jaar graag samen met u en nodigen u uit voor de Slotdag. Het programma van de dag is als volgt:

10:00 - 14:00 uur: laatste klussen om het clubhuis en terrein klaar voor de winter. Van ieder seniorenteam worden minimaal 2 vrijwilligers verwacht en vele hande maken licht werk! Voor alle helpers staat daarna een broodje klaar.


15:00 - 17:00 uur: afsluiting van het jeugdseizoen met uitreiking van de jaarlijkse jeugdprijzen. Komt kijken naar het aanstormend talent van de toekomst!


18:00 - 21:30 uur: borrel voor alle leden, donateurs en vrienden van VRA waarbij de jaarlijkse prijzen voor de senioren worden uitgereikt, met aansluitend een mogelijkheid om een hapje mee te eten. Dit zal tevens in het teken staan van de vorderingen van onze plannen voor het clubhuis en uitbouw.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures