Indian Cricket Day 2018

Op zaterdag 23 juni werd op VRA voor de twaalfde keer de Indian Cricket Day gehouden. Zoals de laatste jaren gebruikelijk was de opkomst enorm. Meer dan driehonderd deelnemers streden om een hoofdprijs die werd uitgereikt door Alok Sawhney, directeur van Jet Airways, de hoofdsponsor van VRA. Om die prijs werd fanatiek gestreden door cricketers die qua capaciteiten in VRA’s hoofdmacht niet zouden misstaan. De winnende captain, de winnaar van het "Open Wicket Bowling" en een van de genodigden op de VIP borrel voor Indiase bedrijven in de regio, werden allen verblijd met een gratis vliegticket. Speciale aandacht was er voor de familie van Gerard Inden, die zo veel jaren de organisatie van het toernooi voor zijn rekening nam en helaas afgelopen najaar is overleden. Mevrouw Inden en haar zoon en dochter woonden het evenement bij en Gerards verdiensten werden nog eens gememoreerd. Maar het was niet alleen maar cricket wat de klok sloeg. Er waren ook Bollywood style dansen te bewonderen en voor de kleintjes was er een springkussen en make-up workshop. Dat er bovendien genoten kon worden van heerlijk Indiaas eten spreekt vanzelf. Al met al alweer een zeer geslaagd evenement. We kijken nu al uit naar volgend jaar.

Indian Cricket Day 2018 sfeerbeelden

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures