Pre-season fitness training

Nu de dooi definitief lijkt te zijn ingezet en na een paar dagen schaatspret op de Amsterdamse grachten, is het tijd dat menig crickethart uit winterslaap ontwaakt. Na een veel te lange winter is de voorbereiding op het cricketseizoen 2018 in volle gang en staan veel leden te springen om weer bat en bal ter hand te nemen op het heilige gras van VRA. Hoewel de temperaturen er nog niet naar zijn om alweer in de kooi te trainen, informeer ik u graag over het volgende.

Vanaf zaterdag 10 maart zal ons lid George Dunlop acht zaterdagen lang een pre-season fitnesstraining geven aan alle seniorleden en spelers van de U17. Een prachtige gelegenheid om de winterdeken van u af te schudden en de conditie weer op pijl te krijgen om alles uit het komende cricketseizoen te halen. Elke zaterdag van 10 maart t/m 28 april bent u welkom om op/bij VRA van 16:00 tot 17:30 uur aan te sluiten voor de training onder professionele leiding van George.ENG After the few days of skating on the Amsterdam canals the ice is melding and cricket lovers are waking up from hibernation. Now that the winter has come to an end the preparations for the upcoming season are in full swing and VRA members are eager to pick up bats and balls once again to play cricket on the holy grass in the Amsterdamse Bos. Although the temperatures are still a bit away from what would be ideal to start net practice, I do want to inform you about the following.

Starting on 10th March, for eight Saturdays our esteemed member George Dunlop will give a pre-season fitness training to all senior members and players of the U17. A great opportunity to shake off the winter blanket and get prepared for the coming cricket season. Every Saturday from 10 March to 28 April, you are welcome to join VRA from 16:00h to 17:30h for the training under the professional guidance of George.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures