Twenty20 Topklasse: VRA naar volgende ronde

Afgelopen zaterdag speelde het VRA Twenty20 team tegen de heren van Salland CC. Mede dankzij sterke batting prestaties van onder andere Emile van den Burg (26 van 27 ballen), Simon Varvaruc (38 van 37 ballen) en de tail-order batsmen Leon Turmaine (17 van 19 ballen) en Quirijn Gunning (16 van 17 ballen) werd een totaal van 116 neergezet. Salland wist onder captaincy van oud-VRA speler Reinder Lubbers dit totaal bijna te maken, maar kon in de laatste over niet de benodigde 5 runs te maken. Fred Klaasen gaf in die laatste over slechts 1 run weg, waarmee Fred in 4 overs 2 wickets nam voor in totaal slechts 6 runs. Salland eindigde op een totaal van 113 en daarmee ging de overwinning naar VRA! De gehele scorecard van de wedstrijd treft u hier.

Met de overwinning van VRA op Salland afgelopen zaterdag is VRA als tweede geƫindigd in de Amsterdam/Utrecht poule. Dit betekent dat onze mannen komende zaterdag, 8 juli 2017, weer aan mogen treden tegen de nummer drie van de Haaglanden poule: Quick Haag. Deze wedstrijd zal op het veld van ACC worden gespeeld en vangt om 10:30 uur aan. Bij winst zal daarna om 14:30 uur de kwartfinale tegen ACC plaatsvinden. Al met al geen makkelijke tegenstanders, dus komt allen VRA aanmoedigen tijdens deze spannende wedstrijden!

Meer info: KNCB website

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures