Vrijwilligers gezocht! Volunteers needed!


Als door de ICC erkende A-locatie in Nederland krijgt VRA uiteraard weer een aantal (internationale) wedstrijden van de Nederlandse selectie te organiseren. Voor iedere wedstrijd zijn er minimaal 12 vrijwilligers nodig om de ground crew te bemannen. Alle hulp is welkom om deze wedstrijden in goede banen te leiden. Het is telkens de hele dag vanaf 8:00 uur tot 1 uur na het einde van de wedstrijd en vrijwilligers ontvangen per dag een onkostenvergoeding. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden bij Peter van Gulik via penningmeester@vra.nl. Het betreft de volgende dagen:

As the ICC approved A-location in Netherlands VRA will of course host several (international) matches of the Dutch selection. For each match a minimum of 12 volunteers are needed as ground crew. All help is more than welcome to assure that these games run smoothly. Every day will be from 8am until an hour after the match has finished and volunteers will receive a compensation for expenses. Volunteers can sign up with Peter van Gulik via penningmeester@vra.nl. The matches are on the following dates:

MON 12-6: ICC Europe, EK divisie 1 round 3
TUE 13-6: ICC Europe, EK divisie 1 round 4
TUE 20-6: Nederland vs Zimbabwe (ODI 1, 50 overs)
THU 22-6: Nederland vs Zimbabwe (ODI 2, 50 overs)
MON 10-7: Nederland vs UAE (ODI, 50 overs)

Met vriendelijke groet / Kind regards,

Peter van Gulik

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures