Opening cricket seizoen 2017

Graag nodigen wij u allen uit om op zaterdag 6 mei naar VRA te komen voor de eerste competitiewedstrijden en daarmee de officiƫle start van het nieuwe cricket seizoen. Zo zal VRA1 om 11:00 uur beginnen aan haar eerste wedstrijd en wel tegen regerend kampioen, Excelsior'20. Daarnaast ontvangen zowel de VRA Dames als de gentlemen van VRA Zami 1 hun Leidse competitiegenoot Ajax. De Dames gaan vroeg van start, 10:00 uur, met een Twenty20 wedstrijd en de Zami's slapen eerst wat uit en komen dan zo rond de klok van half twee in actie. Voor ieder wat wils dus!

Om het seizoen goed te beginnen willen wij u tevens uitnodigen om 's avonds deel te nemen aan de befaamde BBQ van Paul Polak. Naast de teams die spelen hoopt het bestuur een hoop anderen uit de omvangrijke VRA familie te mogen verwelkomen. Wij verzoeken u vriendelijk om vooraf aan te melden voor de BBQ via secretaris@vra.nl.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures