Friendly fixture vs Jewellery Quarter Cricket Club

Komende vrijdag ontvangt VRA het touring team van Jewellery Quarter Cricket Club. In tegenstelling tot de eerdere berichtgeving wordt deze wedstrijd een T20 waarbij er om 18:00h verzameld wordt. Na de wedstrijd is er de mogelijkheid om een hapje mee te eten en onder genot van een drankje verhalen uit te wisselen met de tegenstander. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar, dus meld u zo spoedig aan via secretaris@vra.nl.


This Friday VRA will host a touring team from Jewellery Quarter Cricket Club. Contrary to prior announcements, the match will be a T20 format and we'll meet at the club at 18:00h and start soon thereafter. After the match there will be a simple meal for all players and the opportunity to swap stories with our opponent. We still need a couple of players to fill the team, so please let me know as soon as possible if you'd like to join via secretaris@vra.nl.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures