Vacature KNCB: Lionesses Coördinator / Cricket Support Medewerker

http://kncb.nl/vacature-kncb/

De KNCB is per direct op zoek naar uitbreiding van het professionele team dat uitvoering geeft aan het KNCB beleid.

Vacature: KNCB Lionesses Coördinator / Cricket Support Medewerker (FT : 38 uur per week)

Functie-eisen:
Ervaring en aantoonbare affiniteit met Dames Cricket
Beschikken over (bij voorkeur) Level 3 Coaching diploma
Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
Goede kennis van de Nederlandse en Engelse Taal
Ervaring met Word, Excel en Powerpoint
Creatief en innovatief
Bereidheid om in de weekenden te werken

Hoofdtaken: Lionesses, Breedtesport, Opleidingen Lionesses:
• Het opzetten en uitwerken van zomer en winter training programma’s voor de Lionesses U17- U15 en U13 selecties.
• Het tijdens het seizoen organiseren van wedstrijden voor de Lionesses U17-U15 en U13 selecties in binnen- en buitenland
• Het opzetten, uitwerken en begeleiden van trips voor de Lionesses U17, U15 en U13.
• Het verzorgen van de daadwerkelijke trainingen van de diverse Lionesses leeftijdsgroepen, alsmede het inschakelen van assistent coaches voor deze trainingen.
• In overleg met coaches en KNCB HP manager selecteren van teams
• Verzorgen van de communicatie richting (ouders van) speelsters betreffende trainingen, wedstrijden, tours en overige relevant geachte zaken.
• Verzorgen van de wedstrijd- en / of training kleding van de diverse Lionesses selecties
• Het aanleggen, bijwerken, invoeren van data in de speelsters dossier in het Athlete Management Systeem van de KNCB, waarin prestaties, vorderingen en training ethiek wordt gedocumenteerd.
• Het in overleg met de CEO / Finance Manager medio September/Oktober de plannen en budget voor het volgende seizoen uitwerken.
• Indien van toepassing de registratie van speelsters van diverse selectie teams verzorgen richting ICC Europe en/of ICC
• Een administratief ondersteunende rol vervullen voor de zaken rond het Nederlands Dames Team.

Breedtesport Activiteiten

Meisjescricket
Cricketactiviteiten, zoals cricketkampen, talentdagen, festivals, coaching dagen, indoor toernooien, spelregeldagen organiseren gericht op werving en stimulering van meisjescricket.

School programma’s
Het actief organiseren en uitvoeren van een cricketprogramma op lagere scholen, bij voorkeur gevestigd in de directe omgeving van bestaande cricket verenigingen, alsmede het ondersteunen van het Cricket Challenge project van de KNCB gericht op internationale scholen.

Vakantie programma’s
Het organiseren en ten uitvoer brengen van tenminste 3 vakantie trainingsprogramma’s gedurende de schoolvakantie perioden buiten het cricket seizoen.

Werving
In nauwe samenwerking met de KNCB Vereniging Ondersteuner assisteren bij wervingsactiviteiten van de bij de KNCB aangesloten verenigingen en het initiëren en opzetten van lokale cricketactiviteiten buiten de Randstad, zo mogelijk in samenwerking met lokale instanties.

Verbetering van het KNCB Breedtesport product staat te allen tijde centraal.

Opleidingen

Cursussen
Het organiseren van specifiek op Dames & Lionesses gerichte coaching cursussen en het actief werven van deelnemers voor de KNCB coaching-, scoring- en umpire opleidingen, alsmede het organiseren van introductie cursussen voor ouders van nieuwe cricketleden.

(Sport)-docenten / leraren
Actief benaderen van (sport) docenten en hen trainen en motiveren om cricket op te nemen in het jaarlijkse lesprogramma op lagere en middelbare scholen, alsmede cricket clinics verzorgen aan studenten op Sportacademies met als doel Cricket een vast onderdeel te laten zijn van de opleiding.

Geïnteresseerden die voldoen aan bovenstaande functie-eisen kunnen hun sollicitatiebrief voor 5 mei, vergezeld van CV, sturen aan:
K.N.C.B.
T.a.v. A. de la Mar
Wattbaan 31
3439 ML Nieuwegein
cricket@kncb.nl

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures