Contributie / Club dues

Het bestuur verzoekt een ieder om alle openstaande contributie zo spoedig mogelijk te voldoen. Spelers die voor 1 mei hun contributie nog niet hebben betaald, zijn niet gerechtigd om te spelen. Wijst uw teamgenoten hierop zodat uw team niet voor verrassingen komt te staan!

Na 1 mei zal het bestuur alle captains voorzien van een lijst van spelers die (nog) niet speelgerechtigd zijn en die dus niet opgesteld mogen worden. Voor vragen kunt u contact opnemen met het bestuur via ClubCollect of per e-mail.The Board kindly asks all VRA members to pay their outstanding club dues. Players who have not fulfilled all their financial obligations, will not be eligible to play until their full dues have been payed. Please make sure that all your team mates are aware of this to avoid confusion or disappointment!

After May 1, the board will provide all captains with a list of players in their teams who are not (yet) allowed to play. If you have any questions, please get in contact with the Board via the ClubCollect portal or by e-mail.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures