Werkzaamheden herinrichting Nieuwe Kalfjeslaan

In de eerste week van januari 2017 is BAM infra bv gestart met de herinrichting van de Nieuwe Kalfjeslaan. De wegverharding is toe aan vernieuwing en daarnaast wordt de verkeersveiligheid voor met name fietsers verbeterd. Deze werkzaamheden zijn van invloed op de bereikbaarheid van VRA en de parkeermogelijkheden in de buurt. Zo is de Nieuwe Kalfjeslaan van maandag t/m vrijdag tussen 07:00 en 16:00 uur afgesloten en is parkeren langs de Nieuwe Kalfjeslaan, bij Hurley en de parkeerplaats aan het einde van de Nieuwe Kalfjeslaan (tussen de Emmakade, de manege en ons tweede veld) tot 31 maart niet mogelijk.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de informatie op de website van de gemeente Amsterdam.

Update: de werkzaamheden lopen helaas enige vertraging op. De nieuwe einddatum zoals aangegeven door de gemeente is donderdag 13 april 2017.


English:
In January work has started on the redevelopment of the road towards VRA, the Nieuwe Kalfjeslaan. These activities have an impact on the accessibility to and parking spaces near VRA. For all the details, please go to de website van de gemeente Amsterdam.

Update: the redevelopment works are taking more time than expected. The new prospected end-date is Thursday 13th April 2017.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures