In memoriam: Gerard Inden (20/8/1944-17/11/2017)

Dit weekeinde bereikte ons het droevige nieuws dat Gerard Inden na een zeer kort ziekbed afgelopen vrijdag, 17 november 2017, is overleden. VRA wenst familie en vrienden heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.

Voor VRA is Gerard van grote waarde geweest. Hij was een graag gezien gast op onze velden. Niet alleen diende Gerard als bondsumpire bij veel wedstrijden op VRA, hij was ook voor veel (inter)nationale events en wedstrijden op VRA te vinden. Minder bekend, maar zeer belangrijk, was zijn rol bij de jaarlijkse Indiadag waarbij Gerard tot in de puntjes het wel en wee van de umpires verzorgde. Vele jaren konden mede door de bijdrage en inbreng van Gerard zo’n 450 Indiase cricketers onbezorgd op VRA genieten van deze Indiadag. Gerard werd voor zijn werk door cricketers en niet cricketers erg gewaardeerd en geprezen.

Ook heeft Gerard op VRA tientallen keren umpire cursussen van allerlei niveaus gegeven. Met grote volharding en tomeloze inzet enthousiasmeerde Gerard velen om het veld als umpire te betreden.

Het heengaan van Gerard is een groot verlies voor VRA en de cricket gemeenschap in Nederland. Hij laat een grote leegte achter die moeilijk is op te vullen. Wij zullen hem erg missen op en langs de velden van VRA.

De uitvaart van Gerard vindt plaats op:
donderdag 23 november om 09.30 uur in het DELA crematorium, Den en Rust, Frans Halslaan 27, 3723 EA Bilthoven.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures