VRA vs ACC testmatch (Bernard Boer Memorial Trophy)

Het seizoen zit erop.....nou ja, bijna dan.

Nadat het eerste zich soeverein handhaaft in de topklasse (alsof iemand daar ooit aan twijfelde), het tweede winst en verlies een seizoen lang afwisselt, het derde met veel jeugd speelt, het vierde bovenaan eindigt en op NRR promotie misloopt, de dames een goed seizoen doormaken, ZaMi 1 zich tijdig hervindt, ZaMi 2 zich kampioen van poule 3 noemt en jeugdteams en jeugdspelers van zich laten horen wordt de strijdbijl weer opgegraven: Na een jaar afwezigheid staat de vierde editie van de strijd om de Amsterdam Test Match Cricket Barrel (a.k.a Bernard Boer Memorial Trophy) komend weekeinde op het programma. Zoals bij een ieder bekend is deze trofee vanaf de eerste editie aan de VRA prijzenkast toegevoegd om vervolgens met twee zwaarbevochten draws nooit meer uit handen te geven. Rumour has it dat ACC op volle oorlogssterkte aan gaat treden. Wij hebben echter ook weer een mooie squad bij elkaar gevonden om vol vertrouwen de Barrel nog maar een jaar te retainen. Dat vertrouwen wordt enkel groter met veel VRA support aan de boudary, dus komt dat zien!

Wanneer: zaterdag 24 en zondag 25 september
Waar: 't Loopveld (ACC grounds)
Aanvangstijd: beide dagen 11:00 uur

Berend Steenhof
VRA test match captain

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures