Jet Airways sponsort landelijke Twenty20 finaledag op VRA

Zaterdag 20 augustus is de finaledag van de Nederlandse Twenty20 competitie op VRA. Dit evenement wordt gesponsord door de nieuwe hoofdsponsor van VRA: Jet Airways.
Onze nieuwe sponsor zal deze gelegenheid gebruiken om nader kennis te maken met de Nederlandse cricketgemeenschap en een aantal relaties te ontvangen om met hen de Twenty20 finale bij te wonen. Jet Airways, opgericht in 1993, biedt dankzij een strategisch partnerschip met Etihad Airways een gecombineerd netwerk met 130 bestemmingen in Azie, Europa, Afrika en andere gebieden. Delhi en Mumbai vormen de home hubs van Jet Airways in India en bieden verbindingen naar meer dan 60 andere steden in India. De Jet Airways groep beschikt momenteel over een vloot van 116 state-of-the-art wide and narrow-bodied vliegtuigen.
Zie voor meer informatie: website Jet Airways

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures