Za 2 mei: VRA Ladies Day & ZAMI Season Opener /
Zo 3 mei: VRA1 - Excelsior

Het seizoen gaat nu echt beginnen. Op zaterdag 2 mei organiseert het VRA Dames cricketteam een Ladies Day op VRA. Tijdens deze dag zullen de basics van de sport worden uitgelegd, worden wat oefeningen gedaan en een klein wedstrijdje gespeeld.
Vooral om op een leuke manier kennis te maken met de sport. Daarnaast is er de officiële presentatie van de inmiddels beruchte Amsterdam Ladies Cricket Calendar. Dit alles begint om 15:00.

Na afloop zal er traditiegetrouw bij ondergaande zon een klein drankje worden gedronken op het mooiste terras van Amsterdam. Ben je ouder dan 10, woon je in de omgeving van Amsterdam en heb je zin in een nieuwe sportieve uitdaging of wil je kennis maken met de sport cricket? Dan is deze dag echt wat voor jou! Nodig vooral geïnteresseerde vriendinnen uit, hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

En er gebeurt nog meer...

Voor wie zin heeft in een potje ongedwongen lol aan het begin van het cricketseizoen organiseert VRA ZAMI vanaf 11.00 uur de supergezellige Zami Season Opener!

Acht Zami teams (waaronder ons eigen Zami 1 en Zami 2) zullen schitteren op en naast de velden, hun kunsten vertonen in T-20 setting, hun stramme winterlijven de eerste straaltjes zonlicht geven, etcetera. Wees allen welkom om cricket te kijken, een drankje te doen, of te blijven hangen voor de aansluitende BBQ. Ook niet-Zami spelers en de dames van de Ladies Day zijn van harte welkom!


NB: Ben je geen Zami-speler, maar wil je voor de gelegenheid een keer meedoen, dan kan dat natuurlijk! Stuur dan even een email naar Mijndert van der Spek.

Schema:
11.00 uur > Ontvangst + koffie
12.00 uur > Aanvang wedstrijden
18.00 uur > Aanvang borrel
19.30 uur > Aanvang BBQ

Deelnemende ZAMI-teams:
VRA 1, Groen Geel, HCC, Bloemendaal, VRA 2, R&W, Kampong, Beating Bats

Zaterdagmiddag 2 mei wordt gezellig op VRA.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures