Corrie Mulder overleden

Afgelopen vrijdag bereikte ons het droeve bericht dat ons oudste lid en bovendien Lid van Verdienste mevrouw Corrie Mulder is overleden op de zeer respectabele leeftijd van 94 jaar.

Als vrouw van erevoorzitter Sieb Mulder sr, moeder van voormalig voorzitter Sieb jr. en bestuurslid Hans, grootmoeder van Jeroen (SOS) en VRA1-manager Pamela Mulder, maar vooral ook vanwege haar eigen niet aflatende inzet voor VRA, is zij van onschatbare waarde geweest voor onze vereniging. Tot aan het afgelopen seizoen was zij bijzonder alert en volgde zij nog regelmatig vanaf het terras de verrichtingen van het Eerste of van kleinzoon Jeroen in het Tweede.

Op woensdag 17 september zal om 11.00 uur afscheid genomen worden in de aula van de Algemene Begraafplaats, Beemdsestraat te Zoelen (nabij Tiel). Zie voor informatie het overlijdensbericht hiernaast. (Klik op de afbeelding om te vergoten).

Een gepast In Memoriam zal binnenkort op deze website te lezen zijn, evenals in het eerstvolgende nummer van How's That!

VRA wenst de familie Mulder sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures