20 September: Opruimen complex | Clean-up

Op zaterdagmiddag 20 september steken we op VRA nog een laatste keer de handen uit de mouwen om het complex op te ruimen en klaar te maken voor de lange, cricketloze periode.

Dit jaar doen wij geen algemene oproep aan vrijwilligers (the usual suspects), maar worden door de captains van alle seniorenteams tenminste 2 man uit hun team aangewezen, zodat een fijne groep ontstaat die deze klus gezamenlijk gaat klaren. Vele handen maken immers licht werk. Dat kan dus nog een verrassend gezellige VRA-middag worden, onder leiding van onze immer goedgeluimde groundsman Paul Polak. Nadat het werk is gedaan is er voor alle hulptroepen natuurlijk een klein drinkedrankje in het clubhuis, aangeboden door een dankbaar Bestuur.

Zaterdag 20 september van 15:00 - 18:00 uur op VRA.

Voor de zekerheid benoemen wij de volgende teams: Dames, VRA 1, VRA 2, VRA 3, VRA 4, VRA 5, ZAMI 1, ZAMI 2 en ZAMI 3. Captains, u ontvangt hierover nog een bericht van de secretaris. Voor spelers geldt dat het natuurlijk op prijs wordt gesteld als zij zich vast vrijwillig aanmelden bij hun captain!

NB: Indien een opgegeven speler niet, of niet tijdig komt opdagen, wordt door het Bestuur aan het betreffende team een boete opgelegd van €50 per niet verschenen speler.

Onze sponsors

Onze sponsors

  • Gulpener
  • Voorneman Geenen Notarissen
  • ABN AMRO
  • 1 & 12 Ventures